Kasımpaşa maçında rakibin yedek kulübesine ettiği küfür kameralarayanısıdı. Belki de zor durumda kaldı. TFF, Milli Takım için Kasımpaşa'dantesislerini kamp için isteyince, Kasımpaşa Yönetimi Emre'yi de gerekçegöstererek "hayır" bile dedi.
Emre ne dedi dün gece: "Konuşursam çok ağır konuşurum. Kimsedençekinmiyorum. Ben de isterdim bazı şeylere hakim olmak ama olmadı. Bizesövenlere karşı sabırlı olmak isterdim ama olmadı. Şu an konuşamıyorum çünküsorumluluklarım var. Herkes sabah kalktığında bir kendine baksın sonra benimahlakımı sorgulasın..."
Aslında her şeyin başı Emre'nin "konuşursam ağır konuşurum" lafı. Mutlakakendince haklı tarafları vardır. Ancak madem herkes "ağır konuşurum" diyor Emre de aynısını dedi, o halde şu üç "ağır" soruya yanıt verir mi?
1- "Şu an konuşamıyorum çünkü sorumluluklarım var" dediniz. Bu sorumlulukKasımpaşa yetkilileri ile mahkemelik oluşunuz ve mahkemede geçen yıl ettiğinizküfürle ilgili olarak "hatırlamıyorum" demeniz olabilir mi?
2- Malum Kasımpaşa idarecisi Oğuz Erkan'a geçen yıl maçta ettiğiniz küfürnedeniyle mahkemelik oldunuz ve dava sürüyor. Peki Oğuz Erkan'ın mahkemedeşahidi olan Kasımpaşa kalecisi İlker Avcıbay'a yaz ayında Çeşme'de "neden şahitoldun" diye çıkışıp tartışma yaşadınız mı? Bu tartışma sırasında Oğuz Erkan'aküfrettiniz mi? İlker Avcıbay ile aranızdaki tartışmayı ayırmak için arayagirenler arasında Galatasaraylı Burak Yılmaz da var mı?
3- Geçen Kasımpaşa maçında açık açık rakip yedek kulübesine "ananı s...senin" dediniz. Bu kamera görüntülerinde sabit. Ve dün akşam dediniz ki; "Herkessabah kalktığında bir kendine baksın sonra benim ahlakımı sorgulasın..." buküfrü ahlaki açıdan bi' açar mısınız? Mesela normal mi, ayıp mı?
EMRE BELÖZOĞLU: "EĞER KONUŞURSAM.."
Haber / Yorum: Aydın Cingöz
EMRE BELÖZOĞLU: "EĞER KONUŞURSAM.."

