comScore

Dünya Kupası açılışını yapan Robbie Williams kimdir? (Robbie Williams kaç yaşında?)

14 Haziran 2018, Perşembe 18:42
Dünya Kupası açılışını yapan Robbie Williams kimdir? (Robbie Williams kaç yaşında?)

2018 FİFA Dünya Kupası açılış karşılaşması öncesinde ünlü şarkıcı Robbie Williams muhteşem bir görsel şov ile sahne aldı. Dünya Kupası açılış maçında sahne alan Robbie Williams kimdir? Robbie Williams kiminle evli? Robbie Williams kaç yaşında? 

FutbolArena - Beklenen 2018 FİFA Dünya Kupası Rusya ve Suudi Arabistan takımları arasında oynanan mücadele ile start verdi. Dünyaca ünlü star Robbie Williams, FİFA 2018 Dünya Kupası'nın açılışında sahne aldı. Robbie Williams kimdir? Robbie Williams kaç yaşında? Robbie Williams kiminle evli? Tüm bu sorularınızın cevapları haberimizde.

Rusya'da gerçekleştirilecek 2018 FİFA Dünya Şampiyonası açılış maçı olan Rusya-Suddi Arabistan mücadelesinin açılışını şarkıcı Robbie Williams gerçekleştirdi. 500 dansçı, aktobatlar ve trambolistlerin de yer aldığı muhteşem görsel şov izleyenlerden büyük beğeni kazandı.
''ÇOCUKLUK HAYALİMDİ''

Ünlü şarkıcı Robbie Williams açılış gösterisi öncesinde 'Dünya Kupası açılışında şarkı söylemek çocukluk hayalimdi'' diyerek heyecanını dile getirmişti.

Robbie Williams kimdir, kaç yaşında?


Robert Peter "Robbie" Williams, aynı zamanda pop grubu Take That'in üyesi olan İngiliz şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1990'ların ilk yıllarında bir parçası olduğu Take That grubu ile eşzamanlı olarak tanınmaya başladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!