comScore

Dünya Fenerbahçeliler Günü nedir, anlamı ne? Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları

19 Temmuz 2018, Perşembe 12:39
Dünya Fenerbahçeliler Günü nedir, anlamı ne? Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları

Dünya Fenerbahçeliler Günü nedir? Dünya Fenerbahçeliler Günü neden kutlanır? Dünya Fenerbahçeliler Günü ne anlama geliyor? 19 Temmuz'da kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü'nda atılan mesajlar arasında en güzelleri hangileri? Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları, Dünya Fenerbahçeliler Günü anlamı ve amacıyla ilgili tüm detaylar burada.

Dünya Fenerbahçeliler Günü ne anlama geliyor? Dünya Fenerbahçeliler Günü neden kutlanıyor? Dünya Fenerbahçeliler Günü amacı ne? Dünya Fenerbahçeliler Günü niye 19 Temmuz'da kutlanır? Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları, Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlama mesajları ve paylaşımları burada. Fenerbahçeli taraftarların her yıl 19 Temmuz'da kutladıkları Dünya Fenerbahçeliler Günü ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Dünya Fenerbahçeliler Günü için özel bir video paylaştı. 
 

Dünya Fenerbahçeliler Günü nedir? Dünya Fenerbahçeliler Günü ne anlama geliyor?


Dünya Fenerbahçeliler Günü'nün anlamı çok merak ediliyor. Dünya Fenerbahçeliler Günü neden kutlanır, nedir şeklinde aramalar yapan taraftarlar için Dünya Fenerbahçeliler Günü anlamını yazıyoruz. 1907 yılında kurulan Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi olan 1907'yi vurgulamak amacıyla her yıl 19 Temmuz'da etkinlik düzenleniyor. Fenerbahçe Kulübü, dernekleri ve taraftarları Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde özel kutlamalar gerçekleştirerek bu günü kutluyorlar. 


 

Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları - En anlamlı Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları


Babam ne olursan ol şerefinle yaşa kızım dedi. O gün bu gündür Fenerbahçeliyim! 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun.
Gülersem sevincim, ağlarsam gözyaşım, ölürsem toprağım ol Fenerbahçem. 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun.

Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, sonsuza dek sarı-lacivert o zaman! Hepimizin 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun,

Herkes diyor ki “okuyun da adam olun”, Fenerbahçeliyiz bundan büyük adamlık mı olur! 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun.

Bu dünyada her şey yalan, bir tek gerçek sensin inan. Yolun sonu ölüm olsa, vazgeçmem ben bu sevdadan. Hepimizin 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun.

Her zaman seninle geldik her yere.. Gönül verdik biz bu renklere! Seninle cehennem cennet bize, öl de ölelim Fenerbahçe! 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun.

1907'de doğdu aşkımız, sarı lacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim sanımız, hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız! 19 . 07 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun.

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN >>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!