comScore

Dinamo Zagreb 3-0 Tottenham maç özeti ve golleri (İZLE)

18 Mart 2021, Perşembe 23:32
Dinamo Zagreb 3-0 Tottenham maç özeti ve golleri (İZLE)

UEFA Avrupa Ligi'nde büyük sürpriz! Dinamo Zagreb, ilk maçta 2-0 kaybettiği Tottenham'ı rövanşta kendi sahasında 3-0 mağlup etti. Dinamo Zagreb - Tottenham maç özeti ve golleri haberimizde. 

FutbolArena Dış Haberler - UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Dinamo Zagreb, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Tottenham'ı rövanşta 3-0 mağlup ederek çeyrek finale kaldı ve mucizevi bir başarıyı gerçekleştirdi. 


Dinamo Zagreb 3-0 Tottenham maç özeti ve golleri


Dinamo Zagreb'in 3-0 kazandığı Tottenham maçında hat trick yapan Orsic ise maçın adamı oldu. 
Maçın uzatma bölümleri adeta nefesleri keserken, Tottenham'ın 3-0'dan sonra gole yaklaştığı pozisyonlarda Dinamo Zagreb kalecisi Livakovic üst üste yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutan isim oldu. 
Maçın ardından Dinamo Zagreb futbolcuları ve yedek kulübesi büyük bir sevinç yaşarken, Jose Mourinho ise üzüntülü bir şekilde sahadan ayrıldı. 

12 MİLYON EURO KAZANDI

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalan Dinamo Zagreb, bu sezon turnuvadan yaklaşık 12 milyon euro gelir elde etti. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Dinamo Zagreb 30 milyon euro civarında kasasına para koymuştu. 

ORSIC'IN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Ben değil, bu gecenin kahramanları hepimiziz. Hat trick yaptım. Bunun hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum. Hani güzel bir rüya görürsünüz ve sonra uyandırılırsınız. Gerçekten rüya gibi. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonra kim gelirse gelsin fren yapmayacağız. Konsantre ve mütevazi olmaya devam. 

JOSE MOURINHO'NUN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Oyuncularım bugün çok önemli bir gibi o ruhu sahaya yansıtamadı. Bu oyunlarda başka bir tavır gerekiyor. Dinamo Zagreb'i tebrik ediyorum. Ben ise çok üzgünüm. Artık üzülmek için başkalarının bir şeyler söylemesine ihtiyacım yok. Herkesin görüşüen saygı duyuyorum. Tottenham taraftarlarından özür dileyebilirim. Umarım oyuncularım da benim gibi hisseder. Dediğim gibi kulüp ile ilişkisi olsun, olmasın herkesin görüşüne saygım var. 

ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!