BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARA KİEV'DE SALDIRI
Dinamo Kiev - Beşiktaş maçını Ukrayna'da yaklaşık 2.500 taraftar izleyecek. Maçtan 1 gün önce Kiev sokaklarında büyük bir coşku yaşayan Beşiktaş taraftarlarına yaklaşık 15 kişilik bir grubun saldırı girişiminde bulunduğu öğrenildi.
Yaklaşık 15 kişilik Kievli bir grup genç toplu halde, hafif tempo askeri düzende caddelerde koşarak önlerine çıkan Beşiktaş atkılı taraftarlara saldırdı ve kafalarına şişe attılar. 30 dakika süreyle etrafta bu şekilde tur attılar. Çıkan olayların ardından 2 kişinin hafif yaralandığı gelen haberler arasında.
METRO İSTASYONUNA KAÇTILAR
Öte yandan Ukrayna basınında çıkan habere göre; Ukraynalı bir grup holiganın Kiev'de Lva Tolstoho metrosuna yakın yerde Beşiktaşlı taraftarlara saldırdığı yazıldı. Holiganlar daha sonra metro istasyonuna kaçarak kayıplara karıştı.


