comScore

Galatasaray Galatasaray

Didier Drogba'dan Galatasaray transferi açıklaması

31 Ocak 2017, Salı 22:54
Didier Drogba'dan Galatasaray transferi açıklaması

Özellikle finansal konuları yalanlayan yıldız oyuncui gelecekte Galatasaray ile yeniden bir araya geleceğini açıkladı.

FutbolArena - Didier Drogba, Galatasaray'ın kendisiyle irtibata geçtiği haberlerini sosyal medyadan yalanladı. Özellikle finansal konuları yalanlayan yıldız oyuncui gelecekte Galatasaray ile yeniden bir araya geleceğini açıkladı.
 

Galatasaray Drogba'yı transfer edecek mi?


İşte o açıklama:

Benim Sevgili Galatasaray ailem, son zamanlarda medyada Galatasaray yönetimi tarafından irtibata geçildiğim ve benim finansal talebim olduğu ve dahası bu talebim yüzünden istenmediğim haberi çıkmıştır. Bu haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Benimle kimse irtiaba geçmemiştir ve talep etmiş olduğum bir şey olmamıştır.
Ben ve Galatasaray ailem gelecekte bir zaman tekrar bir araya geleceğiz. Galatasaray, Türkiyem ve Galatasaray'ın onurlu taraftarı benim evim, ailem! Bu edebiyen böyle olacaktır. Her zaman her yerde en büyük Cimbom!"
 

Didier Drogba hangi takıma transfer olacak?


Kariyerine devam etmek isteyen Didier Drogba'nın hangi takıma gideceği merak ediliyor. Brezilya ekibi Corinthians ile görüşme halinde olan tecrübeli golcünün Avustralya takımlarından South Melbourne ile de temasta olduğu iddia edildi. 

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Melbourne Başkanı Bill Papastergiadis ile bir görüşme gerçekleştiren Didier Drogba'nın kendisine sunulan teklife sıcak baktığı kaydedildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Melbourne başkanı, "Drogba ile bütün şartlarda anlaştık. Fakat şu anda bizim transfer dönemi açılmadı. Drogba gelecek sezon kadar forma giyemeyecek. Bir süre beklemesi gerekecek. Bu nedenle Drogba bize, 'Sizinle anlaşırsam ve oynayamazsam, beni başka kulübe kiralar mısınız?' dedi. Son görüşmelerimizi yaparak bir karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

CORİNTHİANS'TAN DÜNYALARI İSTEDİ

Amerika'nın Montreal Impact takımından ayrılan ve kariyerine devam etmek istediğini açıklayan 38 yaşındaki Didier Drogba, kendisine talip olan Corinthians kulübünden istedikleriyle şaşkınlık yarattı.

Brezilya basınına yansıyan haberlerde, tecrübeli futbolcunun 1 yıllık sözleşmenin dışında birçok özel isteklerde bulunduğu belirtildi. Fildişili futbolcu, aylık 120 bin dolar maaşın yanı sıra, ülkenin en lüks yerinden bir ev, bir adet zırlı araç ile bir tane Portekizce ve İngilizce konuşabilen tam zamanlı tercüman talep etti.

Didier Drogba ayrıca, Corinthians'ın Paulista şampiyonasında gol kralı olması ve takımın şampiyon olmasında da ekstradan prim talep etti.


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!