comScore

Didier Deschamps: "Genç bir takımız ama çeyrek finaldeyiz"

30 Haziran 2018, Cumartesi 19:50
Didier Deschamps:

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, Arjantin maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Teknik Direktörü Deschamps, Arjantin karşısında alınan 4-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam maç içindeki her türlü skora rağmen mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmediklerini söyledi. 

Fransa Teknik Direktörü Deschamps, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada "Eğer teknik direktörsem nedeni bunu yaşamak için: "Dolu tribünler, tecrübeli takımlar... Bizim takımımız çok genç ama çeyrek finaldeyiz. Öne geçtik, beraberliğe yaklanadık. 2-1 yenik duruma düştük ama mücadele etmekten hiç vazgeçmedik. Oyuncularımın mükemmel bir mentalitesi var. Onlarla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı. 
 

Mbappe'nin Arjantin Maçındaki Performansı


Fransa Milli Takımı son 16 turunda Arjantin'i dağıttı. Mücadelede PSG takımının 19 yaşındaki yıldız oyuncu attığı iki gol ile karşılaşmaya damga vurdu. Mücadeleyi 4-3 kazanan Fransa Milli Takımı'nda Mbappe, kupa tarihinde gol atan en genç Fransız oyuncu olurken, şampiyona tarihinde en genç golcüler arasında 12. sırada yer aldı.
İŞTE O SIRALAMA

Dünya Kupası tarihinde rekor ise Brezilya'nın efsanevi futbolcusu Pele'ye ait. Pele 17 yaşında katıldığı turnuvada Galler karşısında attığı gol ile turnuva tarihinin en genç gol atan futbolcusu ünvanını uzun yıllardır koruyor.

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!