comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dick Advocaat'ın istediği transfer

31 Aralık 2016, Cumartesi 09:28
Dick Advocaat'ın istediği transfer

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın Juan Mata'yı transfer etmek istediği ileri sürüldü.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider Medipol Başakşehir'in 5 puan gerisinde tamamlayan Fenerbahe'de transfer çalışmaları başladı. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Dick Advocaat ile başkan Aziz Yıldırım arasında gerçekleştirilen toplantıda öne çıkan isim belli oldu.
 

Fenerbahçe, Juan Mata'yı transfer edecek mi?


Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Hem Süper Lig hem Avrupa'da başarı için takviyeye olmazsa olmaz gözüyle bakan kurt hoca, "Manchester United forması giyen Mata ayarında bir oyuncu istiyorum. Hem savunmayı rahatlatan hem de skora katkı yapacak bir isim. Şener'e alternatif olabilecek bir sağ bek, sol açık ve eğer mümkünse bir de forvet almalıyız" ifadelerini kullandı.
 

Fernandao, Aatif, Emenike, Van der Wiel, Fenerbahçe'den transfer olacak mı?


Bu talepleri makul bulsa da ekonomik anlamda tüm ihtiyaçları karşılamalarının mümkün olmadığını belirten başkan Yıldırım ise "Kulübüm mali durumu ortada. Burada hayal satmak istemiyorum. Önceliğimiz Emenike ve Van der Wiel'i elden çıkartmak olacak. Bu ikilinin dışında Fernandao ve Aatif'a da ciddi teklifler var. Ne düşünüyorsun?" dedi.

Özellikle Aatif'ın satışına olumlu bakan, Fernandao'nın gidişine ise bol sıfırlı bir teklif gelirse izin vereceğini belirten 69 yaşındaki çalıştırıcı Sambacı'nın takımdan ayrılması halinde ise forvete kesin olarak bir isim almaları gerektiğinin altını çizdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!