comScore

Manchester City Manchester City

Devlerin Shaw yarışı

16 Ocak 2014, Perşembe 14:33

Southampton'ın genç yıldızı Luke Shaw için Ada futbolunun üç devi Chelsea, Manchester City ve Manchester United karşı karşıya geldi. Resmi teklifler iletilmek üzere. Gözler 18 yaşındaki oyuncuda.

FutbolArena ÖZEL | İngiliz futbolunun yeni yıldızlarından birisi olması beklenen Southampton forması giyen Luke Shaw için Ada'nın dev kulüpleri seferber oldu. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen takımında düzenli olarak forma giyen, kalitesini ve potansiyelini gösteren Shaw'ın geleceğinin bu bir haftalık süreçte belli olması bekleniyor.

Bu sezon gösterdiği performansla Ada'da beğeni toplayan Southampton'ın oyuncularına olan ilgi bu kadarla sınırlı değil. Ayrıca Adam Lallana, Jay Rodriguez ve Rickie Lambert gibi önemli oyuncuların da yönetimin izniyle takımdan ayrılması gündemde. Fakat özellikle Shaw konusunda acele karar vermek istemeyen kulüp yönetiminin kapıyı 20 milyon Paunddan açması bekleniyor.
22 milyon Paunda eski oyuncusu Nemanja Matic'i alarak transfer sezonunu açan Chelsea'nin öncelikli hedeflerinden biri de sol bek mevkisi. Ashley Cole ile sezon sonu yolları ayırması beklenen Mavilerin bu transferde aktif olması bekleniyor.

Baines transferinde istediği sonucu alamayan ve Coentrao konusunda da bir türlü gelişme sağlayamayan Manchester United'ın da Evra'nın artık 32 yaşına gelmesinden dolayı önümüzdeki yıllar için şimdiden çalışmalara başladığı ve Shaw'ı ısrarla istediği öğrenildi.

Bir diğer ciddi talipli olan Manchester City'nin de yıllardır güven vermeyen tek bölgesi geri dörtlü. Clichy ve Kolarov gibi iki önemli oyuncuya sahip olmalarına rağmen bu isimlerin istikrarlı katkı verememesi de Pellegrini'nin çözümü Shaw'da aramasına sebep oluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!