FutbolArena - Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’e kiraladığı Denys Boyko, Ukrayna’da taraftarları adeta çileden çıkardı. Dinamo Kiev’in Zorya Luhansk ile oynadığı karşılaşmada yaptığı hareketle herkesi şaşırtan Denys Boyko gündem oldu.
Süper Lig’de bu sezonun ikinci yarısında Beşiktaş’ta kadroya alınmadığı için lisans çıkarılmayan Denys Boyko, Dinamo Kiev’e kiralandı. Ukrayna kulübünde UEFA Avrupa Ligi’nde AEK maçlarında forma giyen Boyko’nun daha sonrasında kalçasından sakatlığı yaşadığı açıklandı.
Denys Boyko’nun sezonu sonu Beşiktaş’a geri dönüp dönmeyeceği konusunda ise Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis açıklamalarda bulundu. Surkis, "Boyko bizim devre arasındaki en büyük kazanımlarımızdan biri. Şu anda konuşmak tabi ki erken ama sezon sonunda bonservisini almak için Beşiktaş’la görüşebiliriz." ifadelerini kullandı.