comScore

Denizlispor Denizlispor

Denizlispor'da Prosinecki istifasını sundu!

25 Kasım 2020, Çarşamba 02:05
Denizlispor'da Prosinecki istifasını sundu!

Denizlispor'da, Ziraat Türkiye Kupası'nda Turgutluspor'a karşı alınan yenilgi sonrasında teknik direktör Prosinecki yönetime istifasını sundu. 

FutbolArena - Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Denizlispor'da teknik direktör Prosinecki, kupadaki mağlubiyetin ardından yönetime istifasını sundu. 

Son lig maçında Gaziantep FK'ya 1-0 kaybeden Denizlispor, üst üste 3. mağlubiyetini aldı. 8 hafta sonunda 1 galibiyet alan Denizlispor'da, Ziraat Türkiye Kupası'nda Turgutluspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından yönetim, Prosinecki'nin istifasını değerlendirmeye aldı. Kısa süre içinde açıklama yapılması bekleniyor. 
PROSINECKİ MAÇ SONU NELER SÖYLEDİ?

"Kulübümüz ve bizim için ağır bir mağlubiyet oldu. Bunun tabii ki de sonuçları olacaktır. Bununla alakalı gereken konuşmaları başkanımız ve yöneticilerimizle yapacağız. Ondan sonra hızlı bir şekilde verilen kararı paylaşacağız. Maçla alakalı çok konuşmaya gerek yok. Bireysel hatalardan bir gol yedik. Sonrasında eşitlik golünü attık. Top bizdeyken topu kornere attık ve kornerden ikinci golü yedik. Maçta öne geçmeyi de hak etmedik. Kulüple konuşup önümüze bakacağız"

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!