comScore

Denizlispor Denizlispor

Denizlispor, İsmail Haktan'ı transfer etti

17 Ocak 2018, Çarşamba 21:07
Denizlispor, İsmail Haktan'ı transfer etti

Denizlispor eski futbolcularından İsmail Haktan Odabaşı'nı transfer etti.

FutbolArena - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen yıl gönderdiği İsmail Haktan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 

1.5 YILLIK ANLAŞMA
Transfer yasağı kalkan ve alt sıralardan kurtulmak isteyen yeşil-siyahlı kulüp, transfer çalışmalarına devam ediyor. TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen sezon Teknik Direktör Ali Tandoğan ile yaşadığı problemler nedeniyle takımdan gönderilen İsmail Haktan ile yeniden masaya oturdu. Manisaspor ile ilişiğini kestikten sonra Denizlispor yönetimi, gelmesi için teklif götürdü. Teklifin detaylarının üzerinde anlaşmaya varıldıktan sonra Haktan, bugün kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 


İsmail Haktan Manisaspor'dan neden ayrıldı?


Öte yandan yaprak dökümü yaşanan Manisaspor'da takım kaptanı İsmail Haktan'ın Denizlispor'a transfer olma nedeni sorulan Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın şunları söyledi: 

“İsmail Haktan'ın da öyle bir durumu var. İsmail Haktan'ın psikolojisinin bozulduğu, yaşadığı o olaydan sonra herhalde burada biraz sıkılmış. Taraftarlardan tepki görmüş. Onun da iyi bir çocuk olduğu söyleniyor. Ben kendisiyle çalışmadım, bilmiyorum ama bu 5 oyuncu takımda olsa takım daha kıymetli hale gelir. Yoksa ne yapacağız, başımızın çaresine bakacağız. Şu anda Berkay'la Mustafa Sevgi'nin federasyona verip gitme hakkı da yok. Buna rağmen diretmeleri bana çok doğru gelmiyor. Kendilerine de bunu ifade ettim.”

Son dakika TFF 1. Lig Haberleri için FutbolArena'yı takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!