comScore

Denizlispor Denizlispor

Denizlispor 2-1 Eskişehirspor maç özeti ve golleri (İZLE)

26 Temmuz 2019, Cuma 22:09
Denizlispor 2-1 Eskişehirspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, Afyon'da oynanan özel hazırlık mücadelesinde Eskişehirspor'u 2-1 mağlup etti.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Denizlispor, Afyonkarahisar'da oynanan mücadelede Eskişehirspor'u mağlup etti. Denizlispor 1-0 geriye düştüğü mücadeleden yeni golcüsü Hugo Rodallega'nın iki golü ile 2-1 galip ayrıldı. Denizlispor - Eskişehirspor maç özeti ve golleri haberimizde.

MÜCADELENİN İLK 11'LERİ
Denizlispor: Tolgahan, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Keremcan Akyüz, İsmail Aissati, Burak Altıparmak, Sedat Şahintürk, Recep Niyaz, Burak Çalık Rodallega

Eskişehirspor: Melih Ağa, Mehmet Feyzi Yıldırım, Berkay Dabanlı, Mevlüt Çelik, Cemali Sertel, Kamal İssah, Furkan Polat, Talha Erdoğan, Alperen Kocabaş, Jesse Sekidika, İbrahim Halil Öner

MÜCADELENİN ÖZETİ

Mücadeleye hızlı başlayan Eskişehirspor 10. dakikada Jesse Sekidika'nın golü ile Denizlispor karşısında 1-0 öne geçti. Denizlispor 17. dakikada yeni golcüsü Hugo Rodallega ile bu gole cevap verdi. Kolombiyalı golcü bu kez 45. dakikada sahneye çıktı ve Denizlispor'a mücadeledeki galibiyeti getiren golü kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!