comScore

Denizlispor - Yeni Malatyaspor canlı izle (Denizlispor Malatyaspor beIN Sports 2 şifresiz maç İZLE)

01 Mart 2020, Pazar 13:02
Denizlispor - Yeni Malatyaspor canlı izle (Denizlispor Malatyaspor beIN Sports 2 şifresiz maç İZLE)

Denizlispor ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig 24. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçı saat 13:30'da başlayacak. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Denizlispor - Yeni Malatyaspor bein sports 2 canlı yayın ve Denizlispor - Yeni Malatyaspor canlı izle bilgileri haberimizde.

FutbolArena Süper Lig 24. haftasında Denizlispor seyircisi önünde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de son 4 maçını kaybeden Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş ile galibiyet arıyor. Bülent Uygun ile ilk maçında yenilen Denizlispor ise 5 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçı saat 13:30'da başlayacak. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçının 11'leri belli oldu. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Denizlispor - Yeni Malatyaspor canlı izle, Denizlispor - Yeni Malatyaspor bein sports canlı yayın bilgileri haberimizin devamında. 


Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'leri


Denizlispor'un ilk 11'i: Stachowiak, Zeki, Mustafa Yumlu, Oğuz, Olcay, Recep, Murawski, Aissati, Sacko, Barrow, Estupinan

Yeni Malatyaspor'un ilk 11'i: Farnolle, Robin Yalçın, Mina, Hadebe, Karim Hafez, Murat Yıldırım, Acquah, Gökhan Töre, Donald, Fofana, Umut Bulut
 

Denizlispor - Yeni Malatyaspor Süper Lig Puan Durumu


Denizlispor, Süper Lig'de geride kalan 23 haftada 24 puan topladı ve 13. sırada yer aldı. Bülent Uygun yönetimindeki Denizlispor bu sezon Süper Lig'de 23 maçtan 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 24 puanla 12. sırada bulunuyor. Kemal Özdeş önderliğindeki Yeni Malatyaspor bu sezon 22 lig maçından 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 beraberlik elde etti.


Denizlispor - Yeni Malatyaspor maç haberleri


Denizlispor bugün oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını dün Denizli Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Pas antrenmanı ve taktik çalışmayla sona eren idmanda tedavileri devam eden Tiago Lopes, Kibong Mbamba ve Zakarya Bergdich fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, kötü gidişata nokta koymak istediklerini belirterek, "Maalesef son haftalarda bize yakışmayan sonuçlarla taraftarımızı üzüyoruz. Ligdeki pozisyonumuzu bir an önce düzeltmemiz gerekiyor. Önümüzdeki Denizli maçı bu anlamda çok önemli" dedi. (İHA)
 

Denizlispor - Yeni Malatyaspor beIN Sports 2 canlı yayın


Süper Lig 24. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda Denizlispor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçı saat 13:30'da başlayacak. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Denizlispor - Yeni Malatyaspor canlı izle, Denizlispor - Yeni Malatyaspor şifresiz izle, Denizlispor - Yeni Malatyaspor bein sports izle, Denizlispor - Yeni Malatyaspor bein sports canlı izle, Denizlispor - Yeni Malatyaspor şifresiz izle şeklinde arama yapılıyor. Denizlispor - Yeni Malatyaspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArena'da. 
CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!