comScore

Cüneyt Özdemir'den sürpriz Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu kararı! Cüneyt Özdemir kimdir? (Cüneyt Özdemir nerede çalışıyor?)

09 Haziran 2019, Pazar 09:41
Cüneyt Özdemir'den sürpriz Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu kararı! Cüneyt Özdemir kimdir? (Cüneyt Özdemir nerede çalışıyor?)

Cüneyt Özdemir kimdir? Cüneyt Özdemir nerede çalışıyor? Cüneyt Özdemir twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında yapılacak canlı yayın oturumunu yönetmeye hazır olduğunu açıkladı.

Cüneyt Özdemir kimdir? Cüneyt Özdemir kaç yaşında? Cüneyt Özdemir nereli? Cüneyt Özdemir nerede çalışıyor? Cüneyt Özdemir nereli? Cüneyt Özdemir twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında yapılacak canlı yayın oturumuyla ilgili sürpriz bir çıkış yaptı. Cüneyt Özdemir, Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayın oturumunu yönetmek istediğini duyurdu. Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu canlı yayını ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak gibi soruların yanında Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu tartışmasını kimin yöneteceği merak ediliyordu.
 

Cüneyt Özdemir'in Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu paylaşımı (Cüneyt Özdemir, Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayınını yönetecek mi?)


Gazeteci Cüneyt Özdemir, uzun süredir YouTube kanalında yaptığı yayınlarla dikkat çekiyor. Yerel seçimlerde yaptığı yayınlarla dikkat çeken ve milyonlar tarafından takip edilen Cüneyt Çakır, uzun süredir bir kuruma bağlı olarak çalışmıyor. YouTube kanalında digital medyada ekran karşısında olmaya devam eden Cüneyt Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Ben topa girmek istemedim ama Sayın Uğur Dündar çekildiğine göre, eğer bana çağrı olursa Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki tarihi zirveyi yönetmek isterim elbette" dedi. 


 

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu canlı yayını ne zaman olacak? 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ile canlı yayında tartışacak. Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu canlı yayınının tarihi ve kanalı merak ediliyordu. Cumhur İttifakı'nın adyaı Binali Yıldırım geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu ile tartışmaya çıkmaya hazır olduğunu açıklamıştı. Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu da canlı yayına çıkmak istediği dile getirmişti. Son yapılan açıklamalara göre Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu canlı yayın tatışması kesinleşti. Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu canlı yayınının ne zaman olacağı 10 Haziran Pazartesi günü açıklanması bekleniyor.
 

Cüneyt Özdemir kimdir? Cüneyt Özdemir nereli? Cüneyt Özdemir wikipedi


8 Şubat 1970'te, Ankara'da doğdu. İlk ve ortaokulu Yükseliş Koleji'nde, lise eğitimini ise Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun oldu.
1990'dan itibaren basın yayın kuruluşlarında çalışmaya başladı. 1992'de muhabir olarak çalışmaya başladığı 32. Gün haber programında 8 yıl zarfında genel yayın yönetmenliği dahil çeşitli görevlerde bulundu. 1993'te British Council bursu ile Londra'da kaldı. ATV ana haber bülteni içinde "Cüneyt'in Büyüteci" başlıklı bölümü hazırladı. Bir yıl süreyle Siyaset Meydanı programının yönetmenliğini yaptı.

1996'dan itibaren uluslararası savaş bölgelerinden muhabirlik yaptı. Lübnan-İsrail sınırından, Kuzey Irak'tan ve Afganistan'dan haberler ve programlar hazırladı.

1999'da CNN Türk'ü kuran kadronun içerisinde yer aldı. 2003'te Irak işgalini muhabir olarak izedi.

2000 yılından beri, bir dönem Soner Yalçın ile birlikte sunduğu "5N1K" başlıklı haber programını hazırlayıp sunmaktadır. Günlük yayınlanan "5N 1K" başlıklı haber programı, Türkiye'nin bütün saygın ödüllerini topladı. 3 kez Altın Kelebek, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından verilen Mahmut Dikerdem Ödülü, iki kez Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği ve Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından “Oradaydım” "En iyi belgesel Tv oscarı" ve "5N 1K" da "CNN Türk TV Oscar"ı ödülünü aldı.

3 Kasım 2014 tarihinden itibaren Kanal D ana haber bülteninin sunuculuğunu ve genel yayın yönetmenliğini üstlendi ve 7 Ağustos 2015'te görevinden ayrıldı. Aynı yıl “Sezen'li Yıllar” adlı konser serisinin yönetmenliğini de yaptı.

2016 yılında 15 Temmuz darbe girişimini konu alan "Bir Millet Direniyor" ve New York izlenimlerini yazdığı "Suskunluk Dağının Zirvesinde" kitaplarını yayınladı. CNN Türk kanalının New York temsilciliğini üstlendi ve New York'ta kaldı.

2017 yılında Rıza Sarraf davasını başladığı ilk günden son güne kadar mahkeme salonunda takip etti ve duruşmalar ardından yaptığı canlı yayınlar ve hazırladığı özel dosyalarla olayı haberleştirdi. Özdemir, New York'ta takip ettiği Rıza Sarraf davası ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin "en iyi TV haber programcısı" ödülünü kazandı.

2018 yılında “Günebakan: Yaz güneşinde kurutulmuş kelimeler” adında deneme kitabını yayınladı.

2019 yılının başında Venezuela'daki iç karışıklığı ve darbe girişimini takip etmek için Karakas'a gitti ve Nicolas Maduro ile bir mülâkata imza attı. Özdemir bu röportajıyla Nicolas Maduro'nun darbe girişiminden sonra görüştüğü ilk muhabir oldu.

Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında dünya gündemini yorumladığı yayınlar yapmaya devam ediyor.

CÜNEYT ÖZDEMİR YOUTUBE KANALI İÇİN TIKLAYIN 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!