comScore

Cüneyt Çakır'dan Arjantin - Nijerya maçına damga vuran penaltı kararı

26 Haziran 2018, Salı 22:21
Cüneyt Çakır'dan Arjantin - Nijerya maçına damga vuran penaltı kararı

Arjantin - Nijerya maçının 54. dakikasında Cüneyt Çakır'ın penaltı kararı geceye damgasını vurdu. 

FutbolArena - Arjantin ile Nijerya arasında oynanan Dünya Kupası grup maçının 54. dakikasında Cüneyt Çakır'ın penaltı kararına Arjantin cephesinden büyük tepki geldi. Ceza sahası içinde Maschreano'nun rakibine yaptığı müdahale sonrasında penaltı kararı veren ve Arjantinli futbolcuya sarı kart gösteren Cüneyt Çakır'ın kararı sonrası VAR sistemi devreye girdi. VAR sistemi uygulaması sonrasında da Nijerya penaltı kazandı. 


Arjantin - Nijerya maçında Cüneyt Çakır'ın verdiği penaltı


Arjantin - Nijerya maçının 54. dakikasında Cüneyt Çakır'ın penaltı kararına Arjantin cephesinden tepki geldi. Arjantinli futbolcular, başta Mascherano olmak üzere penaltı kararı sonrasında Cüneyt Çakır'ın etrafında toplandı. Ancak Cüneyt Çakır kararını değiştirmedi ve VAR uygulamasının da devreye girmesi sonucunda Nijerya penaltı kazandı. Nijerya'da Moses, penaltıyı gole çevirerek takımına beraberliği sağladı. 

MESSI'DEN CÜNEYT ÇAKIR'A İTİRAZ

Öte yandan Arjantinli yıldız Messi de, Cüneyt Çakır'ın maç içindeki bazı kararlarına tepki gösterdi ve penaltı anından sonra hakemle diyaloğa girdi. Cüneyt Çakır ise Messi'den daha sakin olmasını istedi. 

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da!

POZİSYONU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!