comScore

Cumali Survivor'da Ünlüler'e mi geçti? Belli oldu! Nagihan Cumali son dakika ada konseyi! (Cumali Ünlüler'de mi?)

10 Nisan 2018, Salı 00:36
Cumali Survivor'da Ünlüler'e mi geçti? Belli oldu! Nagihan Cumali son dakika ada konseyi! (Cumali Ünlüler'de mi?)

Cumali Survivor'da Ünlüler takımına geçti mi? Survivor'da son dakika gelişmesi yaşandı ve Nagihan Karadere, Funda'nın elenmesinin ardından takımın oyun kazanamamasından dolayı performansı düşük olduğu için Acun Ilıcalı'dan Cumali'yi karşı takıma transfer etmesini rica etti. Peki Cumali ve Acun ne dedi? Cumali Survivor'da Ünlüler'e mi geçti? Cumali Ünlüler'de mi? Survivor Cumali bundan sonra Ünlüler takımında mı yarışacak? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. 

FutbolArena - Cumali Survivor'da elendi mi? Survivor'da son dakika Cumali gelişmesi! Cumali Gönüllüler takımına mı geçecek? Gönüllüler takımının yarışmacısı Nagihan Karadere, Funda'nın elendii ada konseyinin ardından Acun Ilıcalı'dan bir istekte bulunarak Cumali'nin karşı takıma transfer olmasını istedi. Peki Cumali Ünlüler takımına geçecek mi? Cumali Ünlüler'e mi geçti? sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. 


Nagihan - Cumali son dakika Survivor haberleri


"NE YAPACAĞIZ BİZ?"

"Bir güçlü yarışmacıyı daha kaybettik. Ne yapacağımızı bilemiyorum. Funda'nın ismini yazanlardan biri de benim. Gideceğini hiç düşünmedim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Ne yapacağız biz? Bir ricamız var sizden. 
"CUMALİ KARŞI TAKIMA GEÇSİN"

Oyun bittikten sonra herkes artık ağlama modunda. Biz 1 hafta önce All Star takımındayken 1. ciydik. Buraya geldik, artık yemek de yiyemiyoruz. Güzel bir konuşma yaptık. Bu konuşmaya Hakan dahil olmadı. Çünkü konuşacağımız konu uç nokta olabilir. Cumali arkadaşımızı çok seviyoruz. Ara ara sürprizler yapıyor ama genel anlamda katkısının olmadığını ama sizden bir ricam var. Cumali'yi karşı takıma transfer edebilir miyiz? Bakın artık konuşacak halimiz yok. Hakan'ı dahil edemedik, üzüleceğini de biliyorum ama anlayış göstereceğinden şüphem yok. Cumali'nin performanssal olarak düşük olmasından dolayı karşı takıma transfer olmasını istiyorum. 

Nagihan'ın bu konuşmalarının ardından Acun Ilıcalı önce ünlüler takımından Ümit Karan'a söz verdi. Ümit Karan ise yaptığı açıklamada, "Cumali'ye kapımız açık." dedi. 


 

Cumali Ünlüler takımına mı geçecek?


Ada konseyinde bu teklifin ardından söz verilen Cumali ise yaptığı açıklamada, "Acun abi karar verilmişse saygı duyarım. En çok duymak isteidğim şey, Hakan abi'nin dahil olmaması. O çok hoşuma gitti. Funda da gitti zaten. 3 kişiydik biz, öyle düşünüyorum. Evli çiftlerin birbirleriyle anlaşamaması gibidir. Olsun, bitsin diye düşünüyorum." dedi. 
 

Acun Ilıcalı Survivor'da Cumali'yi Ünlüler takımına geçirecek mi?


Acun Ilıcalı ada konseyinde Nagihan'dan gelen teklif üzerine, "Bu konuda benim evet veya hayır deme yetkim yok. Önce Cumali, sonra da ünlüler takımına sordum. Olumlu yanıt gelmesine rağmen ekiple bir araya gelerek bunun toplantısını yapacağız ve ondan sonra karar vereceğiz." dedi. 

FLAŞ GELİŞME! Acun Ilıcalı ada konseyinde Cumali'nin Ünlüler takımına geçip geçmeyeceği konusunda ekibiyle toplantı yapacağını söylerken, "Gönüllüler takımında Hakan'ın bile buna karşı çıkmaması, Nagihan'ın zor durumda olup gözyaşları içinde olayı anlatması ve en önemlisi Cumali ile Ünlüler takımının bunu kabul etmesinden dolayı Cumali'yi Ünlüler takımına geçireceği iddia edildi. Cumali'nin yeni haftada Ünlüler takımında olma ihtimali oldukça yüksek. 

Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!