comScore

Çukur 22 Nisan son bölüm full tek parça İZLE - Çukur 62. bölüm tek parça İZLE - Çukur son bölüm İZLE (Çukur 62. bölüm tek parça İZLE)

23 Nisan 2019, Salı 00:15
Çukur 22 Nisan son bölüm full tek parça İZLE - Çukur 62. bölüm tek parça İZLE - Çukur son bölüm İZLE (Çukur 62. bölüm tek parça İZLE)

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi son bölümü olan Çukur 62. bölümüyle ekranlara geldi. Çukur son bölüm olan Çukur 62. bölümünü kaçıranlar için Çukur son bölüm olan Çukur 62. bölümü izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 62. bölümüyle yayınlandı. Çukur son bölüm olan Çukur 62. bölümünde yine büyük bir heyecan yaşandı. Çukur son bölüm olan Çukur 62. bölümünü kaçıranlar için Çukur son bölüm olan Çukur 62. bölüm özetiyle birikte Çukur son bölüm olan Çukur 62. bölümünü izlemek için gerekli olan bilgileri haberimizde derledik. 
 

Çukur 62. bölüm özeti 22 Nisan 2019 Pazartesi


Aliço'nun, “Eğitim yok ama iyi. Çalışmış ama hata yaptı!” diyerek bulduğu yüzüğü Yamaç'a verdiği tanıtımda Yamaç'ın aklındaki soru işaretleri çoğalıyor. Koçovalıların sevdiklerine sarıldığı görülürken, ateş altında kalan Damla'nın yaşadığı tehlike heyecanı yükseltiyor. Yücel'in Karakuzulara ihtiyacının olduğunu söylemesi dikkat çekerken, büyük bir korku ve telaşla kahveye gelen Karaca'nın uzattığı siyah zarf merak uyandırıyor. Yamaç'a ulaşmak isteyen Timsah'ın, Cumali'yi rehin aldığı heyecan dolu tanıtımda abisinin yardımına gelen Vartolu Salih, Cumali'ye borcunu ödemek istiyor. Yamaç'la birlikte gitmek isteyen Damla, “Ben Sena değilim!” sözleriyle Yamaç'ın sabrını taşırıyor. Cumali, Salih ve Medet'in bir kamyonun önüne bağlandığı korku dolu dakikalar gerilimi yükseltirken, üçlünün nasıl kurtulacağı merakla bekleniyor. 


YAPIM
Ay Yapım
YAPIMCI
Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
YÖNETMEN
Sinan Öztürk, Özgür Sevimli
SENARYO
Gökhan Horzum
Çukur dizisi oyuncuları

Aras Bulut İynemli
Dilan Çiçek Deniz
Ercan Kesal
Perihan Savaş
Şenay Gürler
Ercan Kolçak
Rıza Kocaoğlu
Öner Erkan
Necip Memili
Erkan Avcı
Berkay Ateş
Kubilay Aka
Kadir Çernik
İrem Altuğ
Boncuk Yılmaz
Cem Uslu
Uğur Yıldıran
Aytaç Uşun
İlayda Alişan
Ece Yaşar
Mustafa Kırantepe


 

Çukur dizisi 62. bölüm İZLE 22 Nisan 2019 Pazartesi


Çukur dizisi son bölüm olan Çukur 62. bölümü kaçıranlar internet ortamında Çukur son bölüm izle, Çukur 22 Nisan nisan son bölüm izle, Çukur 62. bölüm izle, Çukur 22 Nisan 62. bölüm full izle, Çukur son bölüm full tek parça izle, Çukur 22 Nisan 62. bölüm full tek parça izle şeklinde arama yapmaya başladı. Çukur son bölüm olan Çukur 62. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!