comScore

Çin'i sallayan olay! Rakibinin ayağını kırdı kulübü sözleşmesini dondurdu

27 Mart 2019, Çarşamba 18:37
Çin'i sallayan olay! Rakibinin ayağını kırdı kulübü sözleşmesini dondurdu

Çin - Özbekistan maçında rakip futbolcu Shukurov'un ayağını kıran Wei Shihao'nun sözleşmesi kulübü Guangzhou tarafından 1 aylığına donduruldu. Çinli futbolcunun takımdan gönderilip gönderilmeyeceğine bu süreçte karar verilecek. 

FutbolArena Dış Haberler - Çin - Özbekistan milli maçında rakip oyuncunun ayağını kıran Wei Shihao'nun sözleşmesini 1 aylığına sondurdu. 23 yaşındaki futbolcu Çin - Özbekistan maçında yaptığı acımasızca faulün ardından büyük tepki aldı ve Guangzhou kulübü bu olayın ardından harekete geçti. 

Guangzhou kulübü 23 yaşındaki Wei Shihao'nun sözleşmesini 1 aylığına dondurma kararı alarak bu süreçte takımdan gönderilip gönderilmeyeceği konusunda karar verecek. Wei Shihao ise maçın ardından Özbekistan milli takım futbolcusu Shukurov'un  kaldığı hastanede kendisini ziyaret etti. Wei Shihao yaptığı hareketten dolayı özür dilerek, "Pişmanım. Futbolcu için ayakları her şeyden önemlidir. Böyle olacağını düşünemedim. Faulden önce uzun süre topa dokunamamıştım. Rakibin hızını yavaşlatacak bir şey yapmak istedim. Ancak böylesine bir zarar vereceğimi düşünmedim." dedi. 


Wei Shihao, "Shukorov'u hastanede ziyaret ettim. Ayağını alçıda gördüm. Acısını hissedebiliyorum. Suçluyum. Gerçekten üzgünüm ve en kısa sürede iyileşmesini umuyorum." diye konuştu. 

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!