comScore

Akhisar Belediyespor Akhisar Belediyespor

Cihat Arslan, FETÖ'den mi gönderildi?

10 Eylül 2016, Cumartesi 14:20
Cihat Arslan, FETÖ'den mi gönderildi?

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Cihat Arslan'ı FETÖ'den ötürü mü yolladınız sorusuna yanıt verdi.

FutbolArena - Akhisar Belediyespor'da geçtiğimiz hafta Cihat Aslan'la yollar apar topar ayrıldı. Cihat Arslan'ın görevine son verildi. Cihat Arslan'ın görevine son verilmesine ana neden oalrak gösterilen iddiaysa futbolda da devam eden FETÖ soruşturması gösterilmişti.

Cihat Arslan, görevinden ayrıldıktan sonra bu ayrılığa ilişkin, "Yönetim transferde geç kaldı. Ben ısrarla stoper istedim, onlar orta sahaya oyuncu aldılar" dedi. Yönetim de ayrılığa transferi gerekçe göstermişti.

FETÖ iddiaları içinse Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ilk kez konuştu. Görevinden ayrıldıktan sonra “Elinde silahla kim bu milletin kanını döküyor ve halkın seçtiği Cumhurbaşkanına ve demokrasiye karşı çıkıyorsa Allah belasını versin. Benim veremeyeceğim hiçbir hesap yok. Ben bulunduğum yere herhangi bir kişi ya da kurumun desteği ile değil, tırnaklarımla geldim. Maddi manevi kimseye borcum yok. Paraya önem veren biri değilim. FETÖ'nun da Allah belasını versin" demişti.

“ONUNLA ALAKALI DEĞİL”

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Cihat Arslan'ı futbolda da yürüyen FETÖ operasyonu nedeniyle mi gönderdiniz sorusuna “Onunla alakası yok. Başka nedenler vardı” diye yanıt verdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!