comScore

Cenk Tosun'un golü İZLE (Everton 1-1 Tottenham)

03 Kasım 2019, Pazar 21:51
Cenk Tosun'un golü İZLE (Everton 1-1 Tottenham)

Cenk Tosun, Everton formasıyla Premier Ligde ilk golünü attı. Everton ile Tottenham, Premier Lig 11. haftasında 1-1 berabere kaldı. Everton - Tottenham maçında Cenk Tosun'un golünü izlemek için detaylar FutbolArena'da. 

FutbolArena Dış Haberler - Cenk Tosun, İngiltere Premier Lig'de bu sezon ilk golünü Tottenham'a attı. Everton ile Tottenham arasında 1-1 berabere biten maçta Cenk Tosun, 90+7'de takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Cenk Tosun'un Everton - Tottenham maçında attığı golü izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 


Everton 1-1 Tottenham Cenk Tosun'un golü İZLE


Everton'da geçtiğimiz sezondan bu yana fazla forma şansı bulamayan Cenk Tosun, bu sezon ilk golünü Tottenham'a attı. Everton ile Tottenham arasında 1-1 berabere biten maçta 90+8'de sahneye çıkan Cenk Tosun, takımına beraberliği getiren golü kaydetti. 

Cenk Tosun, yedek başladığı Tottenham maçında 68. dakikada oyuna girdi. Milli futbolcumuz 90+8'de attığı golle Everton'a beraberliği getirdi. Cenk Tosun aynı zamanda Premier Lig'de bu sezon ilk golünü attı. 
 

Cenk Tosun'un Everton performansı ve golleri


Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla Tottenham maçına kadar sadece 1 maç oynamıştı. Tottenham karşısında 68. dakikada oyuna giren Cenk Tosun, 90+8'de attığı golle takımına beraberliği getirdi ve Premier Lig'de ilk golünü attı. Cenk Tosun, kupada oynadığı 2 maçta 26 dakika sahada kalırken, 2 asist yaptı. 

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!