comScore

Cenk Tosun'u çıldırtan karar! Direkt soyunma odasına gitti

21 Aralık 2019, Cumartesi 17:46
Cenk Tosun'u çıldırtan karar! Direkt soyunma odasına gitti

Cenk Tosun, Everton - Arsenal maçında 11. dakikada oyuna girip, 80'de kenara alınınca bu karara çok sinirlendi. 

FutbolArena Dış Haberler - İngiltere Premier Lig 18. haftasında Everton ile Arsenal karşı karşıya geldi. Golsüz berabere biten maçta 11. dakikada oyuna giren Cenk Tosun, 80'de kenara alınınca bu karara çok sinirlendi. 

Everton'da ilk 11'de fazla forma şansı bulamayan Cenk Tosun, Arsenal maçında 11. dakikada oyuna alındıktan sonra 80'de kenara alındı. Hatırlanacağı üzere Everton'da geçtiğimiz hafta oynanan Manchester United maçında da Moise Kean, 70. dakikada oyuna girdikten sonra 89. dakikada kenara alınmıştı. 
Everton ile Arsenal arasında oynanan maç golsüz berabere bitti. Arsenal yeni teknik direktörü Arteta yönetiminde çıktığı ilk maçta böylelikle sahadan 1 puanla ayrılmış oldu. 


Cenk Tosun'un Everton performansı


Cenk Tosun, Arsenal karşısında bu karara çok sinirlenince direkt olarak soyunma odasına gitti. Milli futbolcu bu sezon Everton formasıyla ligde 5 maçta görev alırken, 1 gol attı. Cenk Tosun kupada ise 3 maçta 38 dakika görev yaparken, 3 asist kaydetti. Cenk Tosun'un 2022'ye kadar Everton ile sözleşmesi devam ediyor. 

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!