comScore

Çarpışma 19. bölüm fragmanı İZLE - Çarpışma yeni bölüm fragmanı İZLE

19 Nisan 2019, Cuma 01:10
Çarpışma 19. bölüm fragmanı İZLE - Çarpışma yeni bölüm fragmanı İZLE

Show Tv'nin sevilen dizisi Çarpışma son bölümü olan Çarpışma 18. bölümüyle yayınlandı. Çarpışma son bölüm olan Çarpışma 18. bölümün yayınlanmasının ardından Çarpışma yeni böllüm fragmanı olan Çarpışma 19. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Çarpışma yeni bölüm fragmanı olan Çarpışma 19. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Çarpışma dizisi son bölüm olan Çarpışma  18. bölümü yayınlandı. Çarpışma  son bölüm olan Çarpışma  18. bölüm yine nefesleri kesti. Kadir ve Veli'yi öldürmek için gelen Ivan'ın, dövüş  arenasında gücünü gösterdiği aksiyon dolu tanıtımda Haydar, Kadir'i Ivan konusunda uyarıyor. Yakup'un Kerem'in üzerine hızla arabasını sürdüğü, Kadir ve Çetin'in pusuya düştüğü anlarda gerilim ve heyecan yükseliyor. Kadir ve Kerem'in akıbeti ise merak uyandırıyor. Çarpışma son bölüm olan Çarpışma 18. bölümün yayınlanmasının ardından Çarpışma yeni bölüm fragmanı olan Çarpışma 19. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Çarpışma yeni bölüm fragmanını izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 


Çarpışma dizisi 18. bölüm özeti (18 Nisan 2019 Perşembe Show TV)


Kadir ve Veli'yi öldürmek için gelen Ivan'ın, dövüş  arenasında gücünü gösterdiği aksiyon dolu tanıtımda Haydar, Kadir'i Ivan konusunda uyarıyor. Yakup'un Kerem'in üzerine hızla arabasını sürdüğü, Kadir ve Çetin'in pusuya düştüğü anlarda gerilim ve heyecan yükseliyor. Kadir ve Kerem'in akıbeti ise merak uyandırıyor.  Zeynep'in nezarethaneye girdiği, Kadir'in ise onu çıkarmaya söz verdiği tanıtımda Zeynep Aylin'i, Kadir'e emanet ediyor. Annesinin günlüğünü elinde tutan Cemre'nin yazılanları okuyup okumayacağı merakla beklenirken, Kerem'in öfke dolu çığlıkları gerilimi artırıyor. Nezarethanedeki sarışın kadının Zeynep'e gizemli bakışları ve sert hamlesi heyecanı yükseltirken, Kadir'in “Zeynep'in saçının teline zarar gelsin, seni bulurum!” diyerek meydan okuduğu kişinin kim olduğu merakla bekleniyor.


Çarpışma Show TV 19. bölüm fragmanı İZLE


Çarpışma son bölüm olan Çarpışma 19. bölüm yayınlandıktan sonra dizinin tutkunları Çarpışma yeni bölüm fragmanı olan Çarpışma 19. bölüm fragmanını merak ediyor. Çarpışma yeni bölüm fragmanı olan Çarpışma 19. bölüm fragmanını merak edenler internet ortamında Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle, Çarpışma yeni bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Çarpışma yeni bölüm fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Çarpışma dizisi oyuncuları


Kıvanç Tatlıtuğ
Kadir Adalı
 
Elçin Sangu
Zeynep Tunç
 
Onur Saylak
Veli Cevher
 
Melisa Aslı Pamuk
Cemre Gür
 
Alperen Duymaz
Kerem Korkmaz
 
Mustafa Uğurlu
Selim
 
Rojda Demirer
Belma
 
Merve Çağıran
Meral
 
Hakan Kurtaş
Demir
 
İsmail Demirci
Galip
 
Erkan Can
Haydar
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!