comScore

Canan Kaftancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Canan Kaftancıoğlu tweet paylaşımı (Canan Kaftancıoğlu dava sonucu)

28 Haziran 2019, Cuma 09:51
Canan Kaftancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Canan Kaftancıoğlu tweet paylaşımı (Canan Kaftancıoğlu dava sonucu)

Canan Kaftancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Canan Kaftancıoğlu paylaşımı, Canan Kaftancıoğlu tweeti, Canan Kaftancıoğlu evli mi gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Canan Kaftancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Canan Kaftancıoğlu mahkeme sonucu, Canan Kaftancıoğlu davası ne oldu, Canan Kaftancıoğlu ceza aldı mı, Canan Kaftancıoğlu dava sonucu ne oldu, Canan Kaftancıoğlu hayatı, Canan Kaftancıoğlu evli mi, Canan Kaftancıoğlu neden mahkemeye çıktı, Canan Kaftancıoğlu nereli, Canan Kaftancıoğlu neden mahkemeye çıktı gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. 
 

Canan Kaftancıoğlu neden mahkemeye çıktı? Canan Kaftancıoğlu dava sonucu ne oldu?


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 6 yıl önce yaptığı iddia edilen paylaşım nedeniyle bugün hakim karşısına çıkıyor. Canan Kaftancıoğlu hakkında açılan davada 17 yıla kadar hapsi istendi.

Canan Kaftancıoğlu'nun davası 18 Temmuz'a ertelendi.
Canan Kaftancıoğlu'ın avukatı Ergun Özer, davayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu tweetler yaklaşık 6 yıldır Canan Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabında bulunmaktadır. Kaftancıoğlu'nun katıldığı bir televizyon programından yaklaşık 1 ay sonra sosyal medya hesapları üzerinde yapılan inceleme sonucunda oluşturulan rapor ve bu programdaki söylemleri birleştirilerek hukuksuz bir iddianame düzenlenmiştir. İddianamenin hazırlanması da savcılığın soruşturma süreci de usule ve hukuka aykırı. Siyasi saiklerle açılmış bir dava Kaynak: Canan Kaftancıoğlu bugün hakim karşısına çıkacak." dedi. 

CANAN KAFTANCIOĞLU TWİTTER 


 

Canan Kaftancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Canan Kaftancıoğlu hayatı


1972 Ordu doğumlu olan Canan Kaftancıoğlu, Türk doktor ve siyasetçi, Cumhuriyet Halk Partisi parti meclisi üyesi ve İstanbul İl Başkanı.

Ordu'nun Mesudiye ilçesi, Çiftlik Sarıca köyünde, ilkokul öğretmeni bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu'da tamamladıktan sonra 1995'te İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Türkiye İnsan Hakları Vakfı'nda vaka taraması yaptığı "İşkence Olgularının Adli Tıbbi Değerlendirilmesi" teziyle ihtisasını tamamladı. Sivas Suşehri Devlet Hastanesi'nde acil hekimi olarak görev yaptığı dönemde Dr. Ali Naki Kaftancıoğlu ile tanıştı ve 2001 evlendi. 2011-2012 yılları arasında CHP İstanbul basın, kültür ve iletişimden sorumlu il başkan yardımcılığı, 2012-2014 yıllarında ise il başkan vekilliği görevlerini yaptı. 2014 Seçimlerinde Maltepe belediye başkan adayı oldu. 13 Ocak 2018'de yapılan CHP İstanbul 36. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul il başkanı seçildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!