comScore

Çağlar Söyüncü'nün golü İZLE (Crystal Palace - Leicester City)

03 Kasım 2019, Pazar 19:14
Çağlar Söyüncü'nün golü İZLE (Crystal Palace - Leicester City)

Çağlar Söyüncü, Leicester City'nin 2-0 kazandığı Crystal Palace deplasmanında takımının ilk golünü atan isim oldu. Çağlar'ın golü izle, Çağlar Söyüncü'nün Leicester City maçındaki golünü izle şeklinde arama yapanlar için bilmeniz gerekenler haberimizde. 

FutbolArena - Premier Lig 12. haftasında Leicester City, deplasmanda Crystal Palace'ı 2-0 mağlup etti. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, Leicester City'nin 2-0 kazandığı maçta ilk golü atan isim oldu. Çağlar Söyüncü'nün, Crystal Palace - Leicester City maçında attığı golü ve Crystal Palace - Leicester City maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar FutbolArena'da. 
 

Crystal Palace - Leicester City maç özeti ve golleri İZLE


Milli takım ve Leicester City'de sergilediği başarılı performansla çıkışını sürdüren Çağlar Söyüncü, Leicester City'nin deplasmanda Crystal Palace'ı 2-0 mağlup ettiği maçta 57. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Premier Lig'de başarılı sonuçlar alan Leicester City, 88. dakikada Vardy'nin golüyle skoru 2-0 yaptı ve Palace deplasmanından 3 puanla döndü. 

Leicester City bu galibiyetle 11. haftada ligde 13 puana yükseldi. 11 maçta kalesinde sadece 8 gol gören Leicester City, 27 gol attı. Çağlar Söyüncü ise Leicester City'de gol atan ikinci Türk futbolcu oldu. 


Çağlar Söyüncü'nün Leicester City'deki golü


Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de Leicester City formasıyla 11 maça çıkarken, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Savunmada son derece maçlar çıkaran ve taraftarlar tarafından birçok kez maçın adamı seçilen Çağlar Söyüncü, Leicester City'nin 2-0 kazandığı Crystal Palace deplasmanında da başarılı performansıyla alkış aldı. 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!