comScore

Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi mi? (Çağla Ayça Altunkaya Kimdir?)

19 Temmuz 2019, Cuma 18:09
Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi mi? (Çağla Ayça Altunkaya Kimdir?)

Çağla Ayça Altunkaya kimdir? Çağla Ayça Altunkaya nereli, kaç yaşında? Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi mi? Detaylar haberimizde.

Çağla Ayça Altunkaya kimdir? Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi mi? Çağla Ayça Altunkaya  kaç yaşında, nereli? Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı dedikodularından sonra sosyal medyada gündem Çağla Ayça Altunkaya ismi oldu. Kullanıcılar internet ortamında Çağla Ayça Altunkaya'nın kim olduğuna dair araştırmalar gerçekleştirmeye başladı.


Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya kimdir


Çeşme'den binip Yunan Adası Mikonos'a sürat teknesiyle denize açılan Acun Ilıcalı, 20 yaşındaki sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ile görüntülendi. Şeyma Subaşı ile olan evlikleri sık sık magazin gündemine oturan Acun Ilıcalı'nın, eski eşi Şeyma Subaşı ile ayrılmasından sonra sık sık adı farklı isimlerle anılıyordu.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın adı son olarak Çağla Ayça Altunkaya ile anılmaya başlandı. Acun Ilıcalı ile Çağla Ayça Altunkaya ikilisi geçtiğimiz günlerde Yunan adalarında tatil yaparken görüntülendi. Acun Ilıcalı'nın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya'nın 20 yaşında olduğu belirtildi.
Acun Ilıcalı ile yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Çağla Ayça Altunkaya, Yunanistan'da sürdürdükleri tatil sırasında spor yaparken ve tekne gezintisinde görüntülendi.


İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

Çağla Ayşa Altunkaya ile Acun Ilıcalı birlikteliği ile ilgili yorumlar için tıklayın


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!