comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor'da İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz krizi çözüldü

02 Ocak 2015, Cuma 17:00
Bursaspor'da İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz krizi çözüldü

Yeşil-beyazlı kulüp, alacakları için kulübe ihtar çekerek TFF'ye başvuran iki oyuncunun ödemelerini yaptı.

Bursaspor Kulübü, alacakları için kulübe ihtar çekerek Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz'ın ödemelerini gerçekleştirdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeşil-beyazlı yönetim kurulu,  her iki oyuncunun 1 milyon 450 bin TL tutarındaki alacaklarını kanuni sürenin dolmasına 3 gün kala hesaplarına yatırarak, serbest kalmalarını önledi. 

Ödemelerin gerçekleştirildiğine dair bilgilerin de oyunculara verildiği bildirildi. 

Takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz, yaklaşık 2 ay önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. Her iki oyuncu, geçen ay birikmiş alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtar çekerek TFF'ye başvurmuştu.