comScore

Bursaspor - Galatasaray canlı izle, Bursaspor - Galatasaray şifresiz İZLE (Bursaspor - Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

17 Mart 2019, Pazar 18:41
Bursaspor - Galatasaray canlı izle, Bursaspor - Galatasaray şifresiz İZLE (Bursaspor - Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Bursaspor - Galatasaray Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçı saat 19:00'da başlayacak. Bursaspor - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Bursaspor - Galatasaray maçı canlı yayın bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Galatasaray, Medipol Başakşehir'in Kayserispor deplasmanında 2 puan kaybetmesinin ardından zirveye bir adım daha yaklaşmak adına bu maçta mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. Bursaspor - Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Bursaspor - Galatasaray maçını beIN Sports yayınlayacak. Bursaspor - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Bursaspor - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 


Bursasapor - Galatasaray maçı 11'leri


Bursaspor: Okan, Umut, Chedjou, Ertuğrul, Shehu, Badji, Aytaç, Yusuf, Onur, Saivet, Sakho

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Donk, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne
 

Bursaspor - Galatasaray Spor Toto Süper Lig Puan durumu


Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Sezonu 26. Hafta mücadelesinde, 28 puan -6 averaj ile 15. sırada yer alan Bursaspor, 49 puan 27 averaj ile 2. sırada yer alan Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. 45.000 kişi kapasiteli Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek.
FATİH TERİM SAMET AYBABA ARASINDAKİ MAÇLAR

Fatih Terim ile Samet Aybaba, bugüne kadar hepsi ligde olmak üzere toplam 11 kez rakip oldu. Terim, söz konusu müsabakalarda Galatasaray'ın, Aybaba ise Bursaspor, Sivasspor, Antalyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Vanspor ve MKE Ankaragücü'nün teknik patronuydu. Fatih Terim'in öğrencileri 6 kez sahadan galip ayrılırken, 4 kez de berabere kaldı ve sadece 1 kez mağlup oldu. Samet Aybaba, Terim'e karşı tek galibiyetini geçtiğimiz sezon Sivasspor'u çalıştırırken, sahasında 2-1'lik skorla aldı. (İHA)
 

Bursaspor - Galatasaray sakat cezalı futbolcular


Galatasaray'ın Bursaspor maçı kadrosunda yer alan isimler belli oldu. Fernando ile Nagatomo sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Martin Linnes, Badou Ndiaye ve Christian Luyindama ise karşılaşmaya sarı kart sınırında çıkacak. Öte yandan Bursaspor'da tedavileri devam eden Tunay Torun ve Barış Yardımcı dışında sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor maçında oyuna girdikten sonra orta sahada mücadele gücünü yükselten Donk'u, Bursa'da ilk 11'de oynatacak. 
 

Bursaspor - Galatasaray maçı istatistikleri


Bursaspor ile Galatasaray, Süper Lig'de bugüne kadar 99 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 51 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken, yeşil-beyazlılar ise 22 kez rakibini mağlup etti. 26 mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı. Aslan'ın 174 golüne, Timsah 83 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu'ndaki maç 1-1 sona ermişti. Galatasaray bu sezon deplasmanda 12 maç yaptı. Bu müsabakalarda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, 15 gol atıp, 15 gol yedi. Bu sezon aldığı yenilgilerin hepsini de deplasmanda yaşadı. Cimbom son dış sahada maçında BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'ın Bursaspor'a karşı son maçlarda üstünlüğü bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, 13 lig, 3 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa olmak üzere oynadığı son 17 resmi müsabakada rakibine yenilmedi. Aslan bu maçlarda 11 kez kazanan taraf olurken, 6 maçta ise berabere kaldı. Bursa ekibi, Galatasaray'a karşı en son galibiyetini 28 Ocak 2012'de sahasında 1-0'lık sonuçla almıştı. 


 

Bursaspor - Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Spor Toto Süper Lig 26. haftasında Bursaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Bursaspor - Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak. Bursaspor - Galatasaray maçı saat 19:00'dan itibaren beIN Sports'tan yayınlanacak. Bursaspor - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Bursaspor - Galatasaray canlı izle, Bursaspor - Galatasaray şifresiz izle, Bursaspor - Galatasaray bein sports canlı izle, Bursaspor - Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Bursaspor - Galatasaray maçı canlı yayın bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

https://www.beinconnect.com.tr/

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!