comScore

Bülent Uygun, Al Rayyan'dan istifa etti

06 Mart 2019, Çarşamba 14:30
Bülent Uygun, Al Rayyan'dan istifa etti

Teknik direktör Bülent Uygun, Katar Ligi takımlarından Al Rayyan'daki görevinden istifa etti.

FutbolArena Dış Haberler - Katar Ligi'nde Al Rayyan takımını çalıştıran teknik direktör Bülent Uygun görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun Bülent Uygun'un istifasını kabul ettiği açıklandı. 47 yaşındaki teknik adam Al Rayyan takımında 5 maça çıkmış ve 2 galibiyet alabilmişti. 
 

Bülent Uygun, Al Rayyan'dan neden istifa etti?


Katar Ligi'nde Al Ittihad deplasmanında 5-1 mağlup olan Al Rayyan takımında maç sonrası teknik direktör Bülent Uygun istifasını verdi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan genç teknik adam, "Bu mağlubiyetin sorumlusu benim. Maçın son bölümlerinde oyundan düştük. Bireysel olarak hatalarımız fazlaydı. Yaşadığımız sakatlıklar da takımı etkiledi." dedi.
 

Bülent Uygun kimdir, kaç yaşında?


Teknik direktörlük kariyerine Sivasspor'da başlayan Bülent Uygun, ardından sırasıyla Bucaspor, Eskişehirspor, Elazığspor, Gaziantepspor, Umm Salal, OSmanlıspor, Al Gharafa ve son olarak Al Rayyan takımlarını çalıştırdı. 47 yaşındaki teknik adamın çalıştırdığı takımlar arasında maç başına en yüksek puan ortalaması yakaladığı takımlar 1,71 ile Al Gharafa ve 1,67 ile Sivasspor oldu.

Son dakika Avrupa'dan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!