comScore

Galatasaray Galatasaray

Portekizli için en çok konuşulan bu!

15 Eylül 2014, Pazartesi 00:28

Geçtiğimiz sezon başında Fatih Terim'in ısrarla kadroya katmak istediği Portekizli yıldız adayı Bruma, 10  milyon euro bonservis bedeli karşılığında geldiği Galatasaray'da şu ana kadar beklentilerin çok altında kaldı.

FutbolArena Özel 

İLK SEZONUNDA HAYAL KIRIKLIĞI
 
Büyük umutlarla geldiği Sarı Kırmızılılarda geçen sezon 15 maça çıkan genç oyuncu sadece 1 gol atarken Türkiye Kupası'nda oynanan Tokatspor maçında sakatlanarak sezonu kapattı. Yabancı kontenjanında yer açmak için geçen sezonun devre arasında Gaziantepsor'a kiralanan Bruma için Galatasaray'daki ilk sezonu hayal kırıklığı oldu.
 
18 MAÇTA 1 GOL
 
Türk futbol tarihinde bir genç oyuncu için verilmiş en yüksek bonservis bedelinin karşılığını performans olarak gösteremeyen Portekizli yıldızın, Sarı Kırmızılı forma altında çıktığı 18 maçta sadece 1 golü bulunuyor.
 
BEKLENTİLERİ KARŞILAYABİLECEK Mİ?
 
Sakatlığının ardından bu sezon yeni bir sayfa açan Bruma, ligde oynadığı iki maçta da sınıfta kalırken parlak bir görüntü çizmedi. Büyük umutlarla geldiği Galatasaray'da bugüne kadar beklentileri karşılayamayan yıldız adayının sezonun geri kalan kısmında göstereceği performans merakla bekleniyor.
Haber: Özgür Kızgın 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!