comScore

Galatasaray Galatasaray

Bruma ve Yasin Öztekin maç sonu kavga mı etti?

25 Aralık 2016, Pazar 22:25
Bruma ve Yasin Öztekin maç sonu kavga mı etti?

Galatasaray - Alanyaspor maçının ardından Yasin Öztekin ve Bruma'nın kavga ettiği iddiası ortaya atıldı. FutbolArena olarak olayın aslını araştırdık...

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig 16. haftasında Galatasaray'ın, Alanyaspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından sıra dışı bir olay yaşandığı iddia edilse, perde arkasında bambaşka olaylar gerçekleşti. 


Bruma ve Yasin Öztekin kavga mı etti?


Galatasaray'ın Alanyaspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından soyunma odasında Bruma ile Yasin arasında tartışma yaşandığı iddia edildi. İki futbolcunun 'niye pas atmadın?' şeklinde çıkan tartışmanın ardından birbirlerine yürüdüğü ve soyunma odasında tansiyonun yükseldiği belirtildi. 

AYHAN AKMAN VE RİEKERİNK ARAYA GİRDİ
Galatasaray'da Bruma ile Yasin Öztekin'in maç sonu soyunma odasında yaşadıkları tartışma anında ikilinin araya girerek gerilimin daha fazla büyümediği iddia edildi. 

FutbolArena gerçeğe ulaştı!

Yasin ile Bruma arasında maç sonu tartışma yaşandığı yönündeki iddiaların ardından Galatasaraylı yetkililerden öğrenilen bilgiye göre, Yasin ile Bruma arasında soyunma odasında herhangi bir kavga yaşanmadığı, sadece ikilinin soyunma odasına giderken bir pozisyonu konuştukları belirtildi. 


Yasin Öztekin, Bruma'yı Jan Olde Riekerink'e şikayet etti


Yasin Öztekin takım arkadaşı Bruma'yı, Teknik Direktör Riekerink'e şikayet etti. İki futbolcunun maç sonunda tartıştığı iddia edilse de gerçeğe FutbolArena ulaştı. 

Yasin Öztekin'in oyun içinde kendisine pas atmadığı için Bruma'ya kızdığı ve maç bitiminde soyunma odasına dahi gitmeden Portekizli oyuncuyu Teknik Direktörü Riekerink'e şikayet ettiği belirtildi.


Bruma - Yasin Öztekin iş birliği 


Yasin Öztekin maç sonunda takım arkadaşını teknik direktörüne şikayet etse de Süper Lig'de Bruma'nın Yasin'e yaptığı asist kadar bir oyuncunun bir oyuncuya yaptığı asist bulunmuyor. Süper Lig'de Yasin Öztekin'in bu sezon attığı yedi golün dördünde asist Bruma'dan geldi. 

Bruma bu sezon tüm kulvarlarda 5 gol 5 asistle oynarken Yasin Öztekin ise 8 gol, 1 asistle oynuyor. Galatasaray'da Bruma, Sneijder'den sonra en çok asist yapan isim. Buna karşın Yasin'in ise sadece bir asisti var. Bruma, Yasin'e 4 asist yaparken, Yasin, Bruma'ya hiç asist yapmadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!