comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Marcelo Grohe Beşiktaş'ı reddetti

11 Ocak 2016, Pazartesi 00:45
Marcelo Grohe Beşiktaş'ı reddetti

Kaleci arayan Beşiktaş, Gremio'nun file bekçisi Marcelo Grohe de gitti ama oyuncu teklifi geri çevirdi ve 2020 yılına kadar kulübüyle sözleşme imzaladı.

FutbolArena Özel - Boyko'nun maliyeti, Mandanda'nın Marsilya'da kalma, Arsenal'in Ospina'yı bırakmama kararı nedeniyle Beşiktaş kaleci transferinde farklı alternatiflere yönelirken önemli bir gelişme ortaya çıktı. 
 
Beşiktaş'ın teklifini reddetti ve 2020'ye kadar sözleşme uzattı
 
Siyah-beyazlı camiada transfer kulisine adı düşen kalecilerden biri de Gremio file bekçisi Marcelo Grohe oldu. Beşiktaş'ın Corinthians kalecisi Cassio'nun yanı sıra Gremio kalecisi Marcelo Grohe'la da ilgilendiği ancak oyuncudan olumsuz yanıt aldığı kaydedildi. Marcelo Grohe, Beşiktaş'ın teklifini reddederek kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı. 
 
Rhodolfo'nun Gremio'dan takım arkadaşı olan Marcelo Grohe'nin güncel bonservis değeri 4.5 milyon Euro.
 

Marcelo Grohe Kimdir? 

 
28 yaşındaki Brezilyalı kaleci toplam 145 maçta Gremio kalesini korudu. Geride kalan sezon toplam 24 maça çıktı. Geçen Eylül ayında Dunga tarafından Brezilya Milli Takımı'na da seçilen Marcelo Grohe, aynı zamanda Alman vatandaşı. Geçtiğimiz hafta 2020 yılına kadar Gremio ile sözleşmesini uzattı.
 
Marcelo Grohe, 2004 yılında Gremio U19 takımından A Takıma yükseldi ve kesitisiz 12 yıldır aynı kulüpte forma giyiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!