comScore

Brezilya 3-0 Arjantin maç özeti ve golleri

11 Kasım 2016, Cuma 04:51
Brezilya 3-0 Arjantin maç özeti ve golleri

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Brezilya ile Arjantin karşı karşıya geldi. Sambacılar sahadan 3-0 galip ayrıldı. Brezilya - Arjantin maç özeti ve golleri haberimizde. 

FutbolArena Dış Haberler - 2018 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde iki dev Brezilya ve Arjantin karşı karşıya geldi. Estádio Governador Magalhães Pinto'da oynanan maç Brezilya'nın baştan sona büyük üstünlüğüyle geçerken, sambacılar sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. 
 

Brezilya - Arjantin maç sonucu


Son derece tutuk başlayan maçın ilk 20 dakikalık bölümünde iki takım da isabetli şut atamadı. Karşılaşmanın ilk isabetli şutu 23. dakikasında Arjantin'de Biglia'dan geldi. Bu şutun ardından oyun hareketlendi ve hemen 2 dakika sonra Liverpool forması giyen Coutinho sahneye çıktı. Mükemmel bir gol atan Coutinho takımını 1-0 öne geçti. 

NEYMAR YIKTI!
İlk yarının sonlarına doğru Arjantin savunması taçtan gelen bir topta doğru pozisyon alamayınca Neymar boş alanda hareketlendi ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi. 

İKİNCİ YARIDA BREZİLYA ŞOVA DÖNDÜ

Arjantin'de teknik direktör Edgardo Bauza ikinci yarıda Perez'in yerine Aguero'yu oyuna alarak hücum hattını kalabalıklaştırdı. Ancak bu tercih de Tangocuların oyununda hiçbir şeyi değiştirmedi. İkinci yarıda neredeyse gol pozisyonu dahi üretemeyen Arjantin, buna karşın kalesinde sık sık tehlikeler yaşadı. 58. dakikada Paulinho'nun golüyle 3-0 öne geçen Brezilya, golden sonra yine birçok pozisyonda son vuruş ve paslarda becerikli olamayınca belki de tarihi bir fark kaçtı. 

MESSI DE ÇARE OLAMADI

Brezilya taraftarları 58. dakikada Paulinho'nun golünden sonra futbolcuların her paslaşmasında tribünlerden 'oley' sesleriyle takımlarının güzel futboluna destek oldu. Maç boyu neredeyse hiç etkili olamayan Arjantinli futbolcuların 90 dakikanın bitiş düdüğüyle birlikte moralleri oldukça bozuk göründü. 90 dakika sahada kalan Messi de takımının kötü futbola çare olamadı. İlk yarıda iki kez tehlikeli yerden frikik kullanan yıldız futbolcu barajı geçemedi. Messi ikinci yarıda rakip kaleye isabetli şut atamadı. 

Bu sonucun ardından Brezilya 24 puanla liderlikteki yerini korurken, Arjantin ise 16 puanla 6. sırada kaldı. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!