comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Dortmund 2-1 PSG maç özeti ve golleri izle (Haaland şov yaptı)

19 Şubat 2020, Çarşamba 01:13
Dortmund 2-1 PSG maç özeti ve golleri izle (Haaland şov yaptı)

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde konuk ettiği PSG'yi 2-1 mağlup etti. 2 gol atan Haaland karşılaşmaya damga vurdu. Dortmund 2-1 PSG maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ağırladığı Fransız devi PSG'yi 2-1 mağlup etti. Erling Haaland karşılaşmada 2 gol atarak şov yaptı. Dortmund'un golcüsü Haaland bir kez daha kendine hayran bıraktı ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 10. golünü attı. PSG'nin maçtaki tek golünü Neymar kaydetti. PSG - Dortmund rövanş maçı 11 Mart'ta oynanacak. Dortmund 2-1 PSG maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.
 

Borussia Dortmund - PSG maç özeti izle (Erling Haaland golleri izle)


Borussia Dortmund ile PSG'nin ilk yarıdaki mücadelesi golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda maç hareketlenirken sahneye Norveçli golcü Erling Haaland çıktı. 69. dakikada PSG ağlarını sarsan Erling Haaland, Borussia Dortmund'u öne geçiren golü attı. 75. dakikada PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Borussia Dortmund'a attığı golle 1-1 eşitliği sağladı. Erling Haaland bu kez 77. dakikada attığı müthiş golle maçın skorunu belirledi.

HAALAND İÇİN REKOR GECESİ
Erling Haaland bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 7 maçta 10 gole ulaştı. Erling Haaland aynı Şampiyonlar Ligi sezonunda iki farklı takımla gol atan ilk oyuncu oldu. Norveçli futbolcu sezonun ilk yarısında Salzburg ile Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atmıştı. Erling Haaland aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde 10 gole en az maç sayısında ulaşan futbolcu oldu.

MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Borussia Dortmund'un ilk 11'i: Bürki, Guerreiro, Hummels, Zagadou, Piszczek, Witsel, Emre Can, Hakimi, Thorgan Hazard, Sancho, Haaland

PSG'nin ilk 11'i: Navas, Marquinhos, Silva, Kimpembe, Meunier, Gueye, Verratti, Kurzawa, Di Maria, Mbappe, Neymar

Son dakika Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!