comScore

BJK Transfer: Lukas Karius, Fabian Delph, Alvaro Negredo (21 Ağustos Salı)

21 Ağustos 2018, Salı 09:49
BJK Transfer: Lukas Karius, Fabian Delph, Alvaro Negredo (21 Ağustos Salı)

Beşiktaş transfer haberleri gündemi bugün durgun. Beşiktaş için basında sadece üç transfer ihtimali yazıldı. 21 Ağustos Salı günü Beşiktaş transfer haberleri bu haberde.

FutbolArena -  Beşiktaş Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini bir araya getirdik. Bugün Beşiktaş transfer haberleri durgun. Beşiktaş adına yazılan isimleri sizler için derledik.
 

Beşiktaş Transfer Haberleri: Lukas Karius, Fabian Delph, Alvaro Negredo (21 Ağustos Salı)


Beşiktaş'ta BB Erzurumspor galibiyetinin sevinci yaşanırken Partizan maçı öncesinde transfer iddiaları çıkmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlı takımda bir numaralı transfer gündemi kaleci oldu. Liverpool'da forma giyen Lukas Karius için yönetimin temaslarının devam ettiği belirtiliyor.

Beşiktaş'ın 25 yaşındaki kaleci Karius'un transferinde Liverpool ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. RMC Sport'un haberine, Beşiktaş ile Liverpool arasındaki görüşmeler sonrasında siyah beyazlıların Karius'u 2 yıllık kiralama teklifine Liverpool yönetimi evet dedi. Bu gelişmelerin ardından Karius'un kararı bekleniyor. 25 yaşındaki kalecinin de evet demesi halinde önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak. 


Öte yandan Alvaro Negredo'nun Al Nassr kulübüne satılacağı iddiaları da yer alırken Fotomaç'ın haberine göre de Beşiktaş A Takım Direktörü Ali Naibi, Manchester City'deki mevkidaşı Beigristain'dan Delph'i istedi. Beşiktaş, İngiliz oyuncuyu kiralamak için masaya oturacak

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Lukas Karius - Liverpool - RMC Sport
Alvaro Negredo - Al Nassr - Milliyet
Fabian Delph - Manchester City - Fotomaç

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!