comScore

Beyaz Show bu akşam neden yok? Beyaz Show yeni bölüm ne zaman? (Beyaz Show 27 Nisan)

28 Nisan 2018, Cumartesi 00:06
Beyaz Show bu akşam neden yok? Beyaz Show yeni bölüm ne zaman? (Beyaz Show 27 Nisan)

Beyaz Show bu hafta neden yok? Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'un bu akşam yayınlanmayacağı açıklandı. Beyaz Show iptal mi oldu? Beyaz Show'un yayınlanmama nedeni açıklandı mı?

FutbolArena - Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında yayın yapan Beyaz Show bu hafta neden yok? Beyaz Show'un bu hafta yayınlanmama nedeni ne? Beyaz Show, 27 Nisan gecesi yayınlanmayacak. Kanal D ekranlarında uzun süredir yayın yapan Beyaz Show'un bu gece Kanal D ekranlarında yayınlanmayacağı açıklandı. Beyaz Show ile ilgili akıllara gelen tüm sorular ve detaylar haberimizde.


Beyaz Show bu hafta neden yok? (27 Nisan Cuma)


Ekranların sevilen ismi Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show bu hafta yayınlanmayacak. Kanal D tarafından yayınlanan yayın akışında yer alamayan Beyaz Show için henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. 27 Nisan günü Beyaz Show'un yerine Kanal D ekranlarında 'İnsanlık Suçu' adlı dizi yer alıyor.


Bu hafta Beyaz Show konukları kim?


Kanal D ekranlarında yayınlanan yayın akışında Beyaz Show'un bu hafta yayınlanmayacağı açıklandı. Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'un yerine bu akşam 'İnsanlık suçu' adlı dizi yer alacak. Beyaz Show, Beyazıt Öztürk'un sunumu ve konukları ile her Cuma akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. 

 

Beyazıt Öztürk kimdir? 


Beyazıt Öztürk (d. 12 Mart 1969, Bolu), kısaca Beyaz olarak bilinen, Türk sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısı, şarkıcı, oyuncu.Üniversite yıllarında heves ettiği radyo programı sunuculuğundan, modern kültürün yeni eğlence stillerinden biri haline gelen stand-up'çılığa ve oradan televizyon ekranlarına sıçrayan ilginç bir kariyere sahip olan Öztürk; ironik bir biçimde "r" harfini telaffuz edememesine rağmen program sunuculuğu yapmış ve beklenilenin aksine oldukça büyük ilgi görmüştür.

Eğlence ve komedi unsurlarına ağırlıklı olarak yer verdiği talk-show'unu yıllardır sürdürmekte ve popüler kültürün bir parçası olmasına rağmen, değişmeyen çizgisiyle Türk halkından büyük beğeni toplamaktadır. Sahne ve televizyon yaşamının başlangıcından beri adının kısaltılmış hâli "Beyaz"ı kullanmaktadır. Ayrıca Okan Üniversitesi Danışma Kurulu üyesidir. Televizyon çalışmalarının yanı sıra 1999 yılında "Beyaz Türküler" adlı bir de türkü albümü çıkardı. Birçok reklam ve müzik klibinde oynamasının yanında, Aktüel dergisinde, "Kardan Adam" adını verdiği köşe yazıları yazmıştır.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!