comScore

Beşiktaş-Trabzonspor canlı izle, Beşiktaş-Trabzonspor şifresiz izle (Beşiktaş-Trabzonspor beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE) 31 Ocak 2021

16 Ekim 2022, Pazar 19:02
Beşiktaş-Trabzonspor canlı izle, Beşiktaş-Trabzonspor şifresiz izle (Beşiktaş-Trabzonspor beIN Sports canlı ve şifresiz maç İZLE) 31 Ocak 2021

Beşiktaş-Trabzonspor Süper Lig 10. hafta mücadelesi saat 20:00'da başlayacak. Beşiktaş-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 10. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş son lig maçında deplasmanda Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Hafta arası UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco'yu 4-0 mağlup eden Trabzonspor ise son lig maçında Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat 20:00'da başlayacak. Beşiktaş-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Trabzonspor maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgiler haberimizde. 
 

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Dalih, Josef, Dele Alli, Ghezzal, N'Koudou, Weghorst

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Gbamin, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez


Beşiktaş - Trabzonspor maç haberleri


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında bu akşam Trabzonspor'u ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılığını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Süleyman Özay yapacak. Ligde 3 haftalık galibiyet hasretine geride kalan hafta Bitexen Giresunspor deplasmanında son veren siyah-beyazlıların 18 puanı bulunuyor. Geride kalan 9 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Beşiktaş, averajla Adana Demirspor'un ardından puan cetvelinde 2. sırada yer alıyor. 17 puana sahip Trabzonspor ise 7. basamakta bulunuyor.
 

Beşiktaş-Trabzonspor maçı istatistik haberleri


Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig tarihinde 99'uncu kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda alınan galibiyet sayılarında siyah-beyazlıların 37-36 üstünlüğü bulunuyor (25B). Trabzonspor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Beşiktaş (3B 4M), tek galibiyetini Eylül 2020'de deplasmanda aldı (3-1). Beşiktaş'a konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, bu rekabet tarihinde üst üste üç dış saha galibiyeti alamadı. (Opta)

 

Beşiktaş-Trabzonspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Saat 20:00'da başlayacak olan müsabakayı beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Trabzonspor canlı izle, Beşiktaş-Trabzonspor şifresiz izle, Beşiktaş-Trabzonspor bein sports izle, Beşiktaş-Trabzonspor bein sports canlı izle, Beşiktaş-Trabzonspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!