comScore
1 / 8

Beşiktaş'tan yeni Talisca için yıllık 4,5 milyon Euro ücret

FutbolArena - Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken Talisca’nın yerine gelecek isim belirlendi.

2 / 8
Beşiktaş’ta Talisca’nın yerine gelecek 10 numara için isim belirlendi.
3 / 8
Sabah Gazetesi’nden Fatih Doğan’ın haberine göre; Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’le sözleşmesini yenilemeyen Bernard’la pazarlıklarını kıran kırana sürdürüyor.
4 / 8
Yapılan görüşmelerde imza parasıyla birlikte sezon başına 6 milyon Euro talep eden 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun 5.5 milyon Euro’ya indiği, siyah-beyazlıların 3.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.
5 / 8
Bernard’ın menajerinin ise diğer kulüplerle görüşmek için siyahbeyazlı yönetimden zaman istediği belirtildi.
6 / 8
Brezilyalı futbolcunun 4 milyon Euro’ya inmesi durumunda Beşiktaş’ın bu rakama da sıcak baktığı ve transferi noktalamayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

7 / 8
AVRUPA TECRÜBESI GENİŞ

Shakhtar’la oldukça derin bir Avrupa kupası tecrübesi olan Bernard Duarte 5 sezonda 28’i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 43 maça çıktı.
8 / 8
1.68 metrelik yıldız, 6 kez rakip ağları sarsmayı başardı.