comScore

Beşiktaş-Sporting Lizbon canlı izle, Beşiktaş-Sporting Lizbon şifresiz izle (Beşiktaş-Sporting Lizbon Exxen TV canlı izle, Beşiktaş-Sporting Lizbon Exxen TV şifresiz izle)

19 Ekim 2021, Salı 19:12
Beşiktaş-Sporting Lizbon canlı izle, Beşiktaş-Sporting Lizbon şifresiz izle (Beşiktaş-Sporting Lizbon Exxen TV canlı izle, Beşiktaş-Sporting Lizbon Exxen TV şifresiz izle)

Beşiktaş-Sporting Lizbon Şampiyonlar Ligi mücadelesi saat 19:45'te başlayacak. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Sporting Lizbon'u ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak olan mücadele saat 19:45'te başlayacak. Beşiktaş, gruptaki ilk galibiyetini almak için sahada. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı saat 19:45'ten itibaren Exxen TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 


Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef de Souza, Pjanic, Alex Teixeira, Ghezzal, Cyle Larin, Batshuayi

Sporting Lizbon: Adan, Inacio, Coates, Fedal, Pedro Porro, Palhinha, Nunes, Reis, Sarabia, Paulinho, Pedro Gonçalves


Beşiktaş - Sporting Lizbon maç haberleri


Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 15 dakikası basın mensuplarına açık olan idmanda siyah-beyazlılar, istasyon koşularının ardından pas çalışmaları üzerinde durdu. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Atiba Hutchinson, Mehmet Topal ve Georges-Kevin N'Koudou katılmadı. Kenan Karaman ise takımla çalıştı. Beşiktaş'ta Atiba, Mehmet Topal ve N'Koudou ile birlikte UEFA listesinde olmayan Güven Yalçın bu müsabakada forma giyemeyecekler. 


Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı istatistik haberleri


Beşiktaş ile Sporting, daha önce sadece 2015/16 Avrupa Ligi gruplarında eşleşmiş ve siyah-beyazlı ekip Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı iç saha karşılaşmasında rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarındaki iki maçını da kaybeden Sporting, turnuva tarihinde hiçbir sezondaki ilk üç grup karşılaşmasından mağlup ayrılmadı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 iç saha maçının birini kazanabilen Beşiktaş (5B 5M), Eylül 2017'de 2-0 mağlup ettiği Leipzig karşılaşmasından bu yana evinde galibiyet alamıyor (2B 2M). (Opta)


Beşiktaş - Sporting Lizbon Exxen TV canlı yayın


Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş, Sporting Lizbon ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçı saat 19:45'te başlayacak. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını Exxen TV canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Sporting Lizbon canlı izle, Beşiktaş-Sporting Lizbon şifresiz izle, Beşiktaş-Sporting Lizbon Exxen TV canlı izle, Beşiktaş-Sporting Lizbon Exxen TV şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Sporting Lizbon maçını izlemek için Exxen TV'ye üye olmanız gerekiyor. Ancak maç saatiyle birlikte Beşiktaş-Sporting Lizbon maçının heyecanı canlı yayınla, canlı anlatım ve tüm gelişmelerle FutbolArenaTV'de olacak. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!