comScore
1 / 7

Beşiktaş'ın Quaresma planı ortaya çıktı! Dubai itirafı geldi

FutbolArena - Ricardo Quaresma, Beşiktaş’ta herkesin gözdesi...

 

2 / 7
Portekizli oyuncu 40 yaşına kadar oynamak istiyor. Q7’nin hayallerinden birisi de Beşiktaş için çalışmak.

3 / 7
Başkan Fikret Orman için zaman zaman bu fikrini açan Q7, antrenörlükten çok daha farklı görevler hayal ediyor.

4 / 7
Her konuşmasında Başkan Orman’a yeni oyuncuları anlatan Q7 için en ideal görev ise scout ekibinin başı olarak görülüyor.

5 / 7

Quaresma için Dubai itirafı

<h2>Quaresma için Dubai itirafı</h2>
Dubai ekibinin CEO’su Ahmed Khalifah Hammed Gulf News’te katıldığı programda Ricardo Quaresma ile ilgili ilginç bir anısını paylaştı.

6 / 7
"İstanbul’dan Quaresma’yı almıştık. Bize gelmek için çok uğraşmıştı. Ama gelipi, tribünlerdeki boşlukları görünce hemen o gün, eski takımının taraftarını övmeye başladı.

7 / 7
Takım içinde bunu sorun etmeyen futbolcuları bile gerdi" diye konuştu. CEO, Dubai’ye gelen futbolcuların en büyük sorununun boş tribünler olduğunu söyledi. (Fotospor)