comScore

Beşiktaş-Hatayspor canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor şifresiz izle (Beşiktaş-Hatayspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

01 Mayıs 2021, Cumartesi 19:57
Beşiktaş-Hatayspor canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor şifresiz izle (Beşiktaş-Hatayspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Beşiktaş-Hatayspor Süper Lig 39. hafta mücadelesi saat 20:30'da başlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Hatayspor canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 39. haftasında lider Beşiktaş, sahasında Hatayspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe'nin, Alanyaspor deplasmanında puan kaybetmesiyle birlikte rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkaran siyah beyazlılar, Galatasaray'ın ise 6 puan önünde. Hatayspor ise son lig maçında Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etmişti. Beşiktaş-Hatayspor maçı saat 20:30'da başlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçının 11'leri belli oldu. Beşiktaş-Hatayspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Beşiktaş-Hatayspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 


Beşiktaş - Hatayspor maçı ilk 11'leri


Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Adem Ljajic, Ghezzal, N'Koudou, Cyle Larin

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Aabid, Ribeiro, Traore, Boupendza, Akintola, Mame Diouf


Beşiktaş - Hatayspor maç haberleri


Beşiktaş, Süper Lig'in 39. haftasında bu akşam Atakaş Hatayspor'u ağırlayacak. Karşılaşma Vodafone Arena'da saat 20.30'da başlayacak. Ligin 38. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş; 24 galibiyet, altışar beraberlik ve yenilgiyle 78 puan toplayarak lider durumda bulunuyor. Atakaş Hatayspor ise 16 galibiyet, 9 beraberlik ile 11 yenilgi sonunda 57 puan elde etti ve 5. sırada yer alıyor.
 

Beşiktaş - Hatayspor maçı istatistik haberleri


Beşiktaş'ın Süper Lig tarihinde karşılaştığı 72 takım arasında mağlup edemediği tek rakibi Hatayspor (1B). Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçında sırasıyla birer galibiyet ve beraberlik alan Beşiktaş (3G 2B), son karşılaşmada Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Son dört Süper Lig maçında 8 puan toplayan Hatayspor (2G 2B), önceki altı maçlık süreçten sadece 4 puan çıkarabilmişti (1G 1B 4M). Süper Lig'de çıktığı son beş deplasman maçını kazanamayan Hatayspor (3B 2M), bu karşılaşmalarda rakip filelere sadece iki gol gönderebildi. Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son dokuz maçın sekizini kazanan Beşiktaş, tek puan kaybını bu sezonun ilk yarısında çıktığı Hatayspor deplasmanında yaşadı (2-2). (Opta)

Beşiktaş - Hatayspor beIN Sports canlı yayın


Lider Beşiktaş, Süper Lig 39. haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak. Saat 20:30'da başlayacak olan Beşiktaş-Hatayspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Beşiktaş-Hatayspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Beşiktaş-Hatayspor canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor şifresiz izle, Beşiktaş-Hatayspor bein sports izle, Beşiktaş-Hatayspor bein sports canlı izle, Beşiktaş-Hatayspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Beşiktaş-Hatayspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!