comScore
1 / 6

Vodafone Park'ı sallayan Samatta'nın maaşını duyanlar şaştı kaldı

 

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında Beşiktaş ile Genk Karşı karşıya geldi.

 

2 / 6
Kötü futbol sonrası alınan kötü sonuca, taraftarın protestosu da eklenince Vodafone Park’ta soğuk rüzgarlar esti. Maçta ise en dikkat çekici oyuncu Genk takımında forma giyen Mbwana Aly Samatta oldu.
3 / 6
25 yaşındaki futbolcu 2 gol ve 1 asist ile takımına galibiyeti getiren isim oldu. Tanzanyalı forvetin transfer bedeli ve maaşı ise daha da dikkat çekiciydi.
4 / 6
Genk oyuncuyu 2015-16 sezonunda Kongo takımı TP Mazembe’den 500 bin Euro transfer bedeliyle renklerine kattı. Kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan santrforun yıllık 250 bin Euro maaş aldığı ifade ediliyor.
5 / 6
Samatta bu sezon 18 resmi maçta 16 gol kaydetti.
6 / 6
İki ayağını da kullanabilen Tanzanyalı futbolcu, 1,80 boyunda. Futbolcunun Transfermarkt’da gösterilen bonservis bedeli ise 4 milyon Euro.

Fotomaç