comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Vitor Hugo kimdir? Beşiktaş transferinde son aşamaya geldi

12 Temmuz 2019, Cuma 23:23
Vitor Hugo kimdir? Beşiktaş transferinde son aşamaya geldi

Beşiktaş, Fiorentina'da forma giyen 28 yaşındaki stoper Vitor Hugo'nun transferinde son aşamaya geldi. 

FutbolArena - Beşiktaş, yeni stoperini Fiorentina'da'da buldu. Siyah beyazlılar Fiorentina'da forma giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Vitor Hugo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralamak üzere.

TRT Spor'un haberine göre, geçen sezon takıma katılan Isimat Mirin'den beklenen katkıyı alamayan siyah beyazlılar, teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda stoper arayışlarına yön verdi ve Vitor Hugo'nun transferinde son aşamaya geldi. 


Beşiktaş Transfer Haberleri: Beşiktaş'ta son dakika Vitor Hugo transferi


2017 yılında Palmerias'tan 8 milyon euro'ya Fiorentina'ya transfer olan Vitor Hugo, kariyerinde daha önce uzun yıllar Brezilya Ligi'nde forma giydi. İlk Avrupa deneyiminde 2017 yılında Fiorentina'ya transfer olan Brezilyalı futbolcu, kariyerini Beşiktaş'ta sürdürmeye çok yakın. 


Vitor Hugo kimdir?


Vitor Hugo geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla Serie A'da 30 maça çıktı ve 2 asist yaptı. İtalya Kupası ile birlikte tüm kulvarlarda 33 maçta forma giyen Vitor Hugo, toplamda 2.671 dakika sahada kaldı. 28 yaşında ve 1.87 boyundaki Vitor Hugo'nun kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Vitor Hugo'nun transfermarkt güncel piyasa değeri ise 7.5 milyon euro olarak gösterildi. 
Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!