comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ünlülerin Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi tahminleri

25 Şubat 2019, Pazartesi 10:08
Ünlülerin Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi tahminleri

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyle ilgili ünlülerin tahminlerini derledik. Beşiktaş Fenerbahçe kim kazanır, Beşiktaş Fenerbahçe saat kaçta, Beşiktaş Fenerbahçe muhtemel 11'ler şeklinde yapılan aralamaların yanıtları da haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Vodafone Park'ta oynanacak derbi öncesi ünlü isimlerin maçla ilgili skor tahminlerini derledik. Beşiktaş Fenerbahçe arasındaki rekabetle ilgili ünlülerin görüşleri ve derbi tahminleri haberimizde olacak. Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli ünlülerle birlikte Galatasaraylı ünlüler de bu akşam maçla ilgili tahminlerini paylaştı. 
 

Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ünlülerin tahminleri


Süper Lig'de oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe derbisiyle ilgili ünlü isimler Fotomaç Gazetesi'ne derbiyle ilgili tahminlerde bulundu. İşte o tahminler:

Ümit Karan: 2-2
Serhat Ulueren: 2-2
Ahmet Çakar: 2-2
İbrahim Toraman: 2-1 Beşiktaş kazanır
Hakan Altun: 3-2 Beşiktaş kazanır
Elçin Sangu: Beşiktaş 2-0 kazanır
Gürkan Ugun: Beşiktaş 2-0 kazanır
Engin Verel: Fenerbahçe 2-1 kazanır
Andre Santos: Fenerbahçe 2-0 kazanır
Ivana Sert: 2-0 Fenerbahçe
Ceyda Ateş: Beşiktaş 3-1
Emre Karayel: 3-1 Beşiktaş
Hülya Avşar: 2-2
Ece Erken: 2-1
Nuri Alço: Beşiktaş 2-0
Mine Tugay: 0-0
Burak Özçivit: Fenerbahçe 2-1
Gülşen: 2-2
Tülin Şahin: Fenerbahçe 1-0
Murat Boz: Beşiktaş 3-2
Beyazıt Öztürk: Beşiktaş 2-1
Hazal Kaya: Beşiktaş 1-0
Özge Borak: Fenerbahçe 2-1 kazanır
Burcu Biricik: Fenerbahçe 4-2 kazanır
 

Beşiktaş - Fenerbahçe derbi 11'leri


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde son haftalarda formda olan Atiba Dorukhan ikilisini orta sahada yine sahaya sürecek. Quaresma'nın derbide 11'de olup olmayacağı merak edilirken, son taktik antrenmanın ardından deneyimli teknik adam Lens'te karar kıldı. Sol açıkta ise Caner Erkin'in görev alması beklenirken bu hafta fiziksel anlamda Fenerbahçe derbisine hazır hale getirilmeye çalışan Kagawa ise 11'de olacak. Siyah beyazlıların ileri uçtaki gol silahı ise Burak Yılmaz.Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Dorukhan, Lens, Kagawa, Caner Erkin, Burak Yılmaz
Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaş derbisinde orta sahada Jailson ile Mehmet Topal ikilisini bozmayacak. Hafta arası Zenit maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Valbuena'nın ise henüz tam olarak hazır olmadığı ve bu sebeple ilk 11'de olmasının düşük ihtimal olduğu öğrenildi. Tolgay Arslan'ı 11'de düşünen Ersun Yanal, kanatlarda Moses ve Dirar, ileri uçta ise Soldado'ya görev verecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Volkan, Isla, Sadık, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Dirar, Tolgay, Moses, Soldado


 

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta?


Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Beşiktaş, Süper Lig'de zirve mücadelesini sürdürürken, Fenerbahçe alt sıralardan kurtulmak için savaş veriyor. Nefesleri kesmesi beklenen Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 25 Şubat 2019 Pazartesi akşamı saat 21:00'da başlayacak.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!