comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tyler Boyd, Narsingh, Bruno Peres | Beşiktaş'ta transfer gündemi

30 Haziran 2019, Pazar 20:22
Tyler Boyd, Narsingh, Bruno Peres | Beşiktaş'ta transfer gündemi

Beşiktaş'ta transfer dönemi bir hayli sessiz geçerken, önümüzdeki günlerde de ekonomik sorunlar nedeniyle hareketlilik beklenmiyor. Peki gündemdeki isimlerle ilgili son durum ne? Narsingh, Bruno Peres, Tyler Boyd... İşte Beşiktaş'ta son dakika güncel transfer haberleri. 

FutbolArena - Beşiktaş'ta transfer gündeminde neler oluyor? Siyah beyazlılarda transfer döneminin sessiz geçmesi taraftarları da endişelendirirken, yönetimin önceliğinin ise şu anda ekonomik yapıyı toparlamak olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda Beşiktaş'ta önümüzeki günlerde yine transfer konusunda hareketlilik beklenmezken, buna rağmen çalışmalar ise devam ediyor. 


Beşiktaş'ta son dakika transfer haberleri 30 Haziran 2019 Pazar


Beşiktaş taraftarlarının transferde en çok merak ettiği isimlerin başında ise Tyler Boyd geliyor. Diğer taraftan sağ ve sol bek dışında, kanat transferi için çalışmalar sürüyor. Beşiktaş'ta son dakika transfer haberlerini TRT Spor Muhabiri Tuna Akdemir aktardı. 

"BRUNO PERES'İN 2.5 MİLYON EURO MAAŞI SIKINTI"
Beşiktaş yönetimi stoper konusunda frene bastı ve beklere önem veriyor. Sağ bekte Bruno Peres ismi ön plana çıktı. Ancak mali konulardan dolayı bir anlaşma zemini oluşturulamadı. Bruno Peres'in 2.5 milyon euro yıllık maaşı söz konusu. 




Adriano Beşiktaş'ta kalacak mı?


Sol bekte Adriano, Beşiktaş'ın önerdiği kontratın 2 katını istedi. Brezilyalı futbolcu 2. 5 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme talep ederken, Beşiktaş ise 1.2 milyon euro'da 1 senelik sözleşme önerdi. 


Beşiktaş Transfer Haberleri: Narsingh'in Beşiktaş'a transferi


Narsingh menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildi. Bu oyuncunun geniş bir araştırma raporu hazırlanıyor. Bu rapor doğrultusunda Abdullah Avcı'nın görüşü olumlu olursa görüşmeler yapılacak. 


Tyler Boyd Beşiktaş'a geliyor mu?


Şu anda Beşiktaş'ta sessizlik hakim ve ekonomik olarak bazı durumlar düzeltilmeye çalışılıyor. Önümüzdeki günlerde de Beşiktaş'ta hareketlilik beklenzmezken, Tyler Boyd için oyuncu tarafından ziyade bonservis konusunda pürüzler olduğu ve bu Guimares cephesiyle pürüzlerin ortadan kaldırılmaya uğraş verdiği öğrenildi. 

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!