comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Transfer Haberleri: Beşiktaş, Ertaç Özbir'i transfer etti mi?

14 Haziran 2019, Cuma 14:06
Transfer Haberleri: Beşiktaş, Ertaç Özbir'i transfer etti mi?

Beşiktaş, bonservisi elinde olan kaleci Ertaç Özbir ile her konuda anlaşma sağladı. Ertaç Özbir kimdir, kaç yaşında? Ertaç Özbir transfermarkt bilgileri haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken gündeme gelen isimlerden biri de Ertaç Özbir olmuştu. Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren kalecinin Beşiktaş ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Ertaç Özbir'in siyah beyazlılarla 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Ertaç Özbir kimdir? Ertaç Özbir transfermarkt bilgileri haberimizde. 


Beşiktaş Transfer Haberleri: Ertaç Özbir, Beşiktaş'a transfer oldu mu?


Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Ertaç Özbir'in Beşiktaş ile anlaştığı belirtildi. 29 yaşındaki kalecinin siyah beyazlı takımla 3 yıllık anlaşma sağladığı ve yıllık 750 bin euro kazanacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Ertaç Özbir ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. 
 

Ertaç Özbir kimdir, kaç yaşında? Ertaç Özbir transfermarkt


Kariyerine Şekerspor'da başlayan Ertaç Özbir, ardından Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon 19 resmi maçta forma giyen Ertaç Özbir, 5 maçta da kalesini gole kapatmıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!