comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tolga Zengin'den Karius için olay açıklama! "Ben yemezdim"

15 Mart 2019, Cuma 09:11
Tolga Zengin'den Karius için olay açıklama!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan tecrübeli kaleci Tolga Zengin,Karius'un yediği gollerle ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen ve yönetimin kararıyla kadro dışı bırakılan Tolga Zengin, Loris Karius hakkında açıklamalarda bulundu. Yediği gollerle eleştirilen Alman kaleci hakkında konuşan Tolga Zengin, "İki kolumu bağlasalar onun yediği golleri yemem" dedi. Beşiktaş haberleri arasında dikkat çeken Tolga Zengin Karius açıklaması haberimizde. 
 

Beşiktaş Haberleri: Tolga Zengin, Karius için ne dedi?


Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre deneyimli kaleci, "İki kolumu bağlasalar, Karius'un yediği şu golleri yemem. Onun yediği gollerin bir tanesini ben yeseydim, kıyamet kopardı. Ancak, ‘Sırf biz aldık, laf edilmesin' diyerek her şeyin üstü örtülmeye çalışılıyor. Biz aylardır paramızı alamıyoruz ama çıtımız çıkmıyor. Ama diğerleri birkaç ay gecikme olunca hemen FIFA'ya gidiyorlar." ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?
"Tolga Zengin olsa, hemen oynatırım. Karius yetenekli ama olmadı, şu ana kadar tutmuyor. Karius'un elektriği heyecanı donuk. Takıma ait olma konusunda eksikleri var, benim de hatam vardır tabii. Bununla veya diğerleri ile sezonu kapatacağız. Bu oyuncular bizim oyuncumuz. Tolga şu anda bizimle idmana çıkmıyor. O yüzden kapatayım o konuyu."
 

Beşiktaş Haberleri: Tolga Zengin, Beşiktaş'ta neden kadro dışı bırakıldı?


Hürriyet Gazetesi'nden İbrahim Seten, Tolga Zengin'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Tolga'nın birkaç kez şoförlü makam arabasından elinde tesbihle indiğini görmüş Başkan Fikret Orman. Hiç oynamadan para kazanması ve tesislerdeki ağır abi halleri yönetimde rahatsızlık yaratmış. Bu nedenle kadro dışı bırakılmış" ifadelerini kullandı. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!