Son Dakika Beşiktaş Haberleri (5 Ocak 2020)
FutbolArena - Beşiktaş haberleriyle ilgili öne çıkan gelişmeleri sizler için derledik.
VİDA’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI
Ara transferde takviye yapılabilmesi için oyuncu satışı yapması gereken Siyah-Beyazlılar’da gönderilmesi gündeme gelen adaylar arasında yer alan Vida, Antalya kampı öncesinde Asbaşkan Emre Kocadağ’la bir görüşme gerçekleştirdi.
’’GİTMİYORUM’’
Vida’nın, "Beşiktaş’ta çok mutluyum. Ailem de burada yaşamaktan dolayı mutlu" sözlerini sarf ederek takımda kalmak istediğini ilettiği kaydedildi. Bu gelişme sonrasında yönetimin satış konusunda kadrodaki diğer isimlere yöneldiği kaydedildi.
FANATİK
BEŞİKTAŞ’TA ZAZA GELİŞMESİ
Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir forvetle güçlendirmek için düğmeye basan Kara Kartal’ın gündemine yeni bir ismi aldığı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar’ın, Torino’nun İtalyan golcüsü Simone Zaza’nın peşine düştüğü bildirildi.
FANATİK
BEŞİKTAŞ’TA SICAK GELİŞME
Oyuncu satışı gerçekleştirip bu isim için kulübüyle resmi temaslara da başlamayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın, bu konuda bir gelişme kaydedememesi sonrasında Tigres’ten mesaj geldi.
HABER BEKLİYORUZ
Meksika Kulübü’nün, Beşiktaş’ın Valencia’yla menaceri aracılığıyla el sıkışmasına rağmen resmi olarak bir temasın hala olmaması ve görüşmelerin sadece sözlü ilerlemesi sebebiyle futbolcunun temsilcisi aracılığıyla Beşiktaş’a, "Haber bekliyoruz" mesajını ilettiği bildirildi. Tigres’in, hafta ortasına kadar bir gelişme olmazsa oyuncu konusundaki kararını değiştirebileceği belirtildi.
BEŞİKTAŞ’A BEDAVA GOLCÜ
Al-Ittihad ile sözleşmesini fesheden Aleksandar Prijovic, dün ülkeden ayrıldı. Arap basını, oyuncunun havalimanındaki fotoğraflarını paylaştı ve "Prijovic’in bir sonraki durağı Türk ekibi Beşiktaş" diye yazdı.
SABAH
ABDULLAH AVCI’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI
ntrenman sonrasında basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren teknik direktör Abdullah Avcı, en çok merak edilen transfer sorusuna, ’’Biliyorsunuz TFF ile limit konusunda bir takım görüşmeler var, sonucunu bekliyoruz. Transfer konusuna yönetimimiz bakıyor, biz sadece mevcudu nasıl daha iyi hale getiririz diye çalışıyoruz’’ diye cevap verdi.
Burak Yılmaz’ın yarından itibaren idmanlara çıkacağını belirten Avcı, Dorukhan’ın da çok istekli olduğunu ve iyi çalıştığını ifade etti. Genç futbolcular konusunda temkinli konuşan tecrübeli teknik adam, ’’Genç futbolcuları zaman zaman değiştiriyoruz, gelip gidiyorlar, kampın sonuna doğru daha net fikir sahibi oluruz’’ dedi.
DHA