Son Dakika Beşiktaş Haberleri (23 Kasım 2019)
FutbolArena - Beşiktaş ile ilgili gündemin öne çıkan gelişmelerini derledik. Son dakika Beşiktaş haberleri burada.
ABDULLAH AVCI’DAN ABUOBAKAR İTİRAFI
Aboubakar ile ilgili soruyu yanıtlayan Abdullah Avcı, "Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun sunduğu sayı üzerinden çalışmalar yapacağız. Transfer çalışmaları sürüyor, isimlere hiç girmeyelim." dedi.
Siyah beyazlı takımın ligde toparlandığını belirten Abdullah Avcı, "Takım iyi gidiyor. İyi durumdayız ve galibiyet sayımızı artırmak istiyoruz. Haftalık bakarak, adım adım ilerlemek lazım. Sıkıntılı başladık ama toparladık. Diğer takımlar iyi başladılar ama aşağı doğru gitmeye başladılar. Daha oturmayan birçok şey var. Biz önümüzdeki maçı kazanarak bir sonraki maça daha özgüvenli bir şekilde çıkmayı hedefliyoruz." dedi.
KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LERİ
Konyaspor - Beşiktaş maçı ilk 11’ler
Konyaspor muhtemel 11’i: Serkan, Skubic, Diagne, Anicic, Ferhat, Jens Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali, Milosevic, Farouk Miya, Bajic
Beşiktaş muhtemel 11’i: Karius, Gökhan, Vida, RUiz, Rebecho, Atiba, Elneny, N’Koudou, Diaby, Ljajic, Burak Yılmaz
TALİSCA SÜPER LİG’E TRANSFER OLACAK MI?
Beşiktaş ve Fenerbahçe ile transferde adı anılan Anderson Talisca hakkında menajer Ahmet Bulut açıklamalarda bulundu. Talisca’nın Türkiye’ye gelmesinin çok zor olduğunu belirten Ahmet Bulut, "Ayrılacağını düşünmüyorum" dedi.
Beşiktaş Haberleri: Talisca, Süper Lig’e transfer olacak mı?
NTV’ye konuşan Ahmet Bulut, "Talisca’nın gelmesi çok zor olur. Hem yüklü bonservis verdiler, hem de astronomik bir maaşo var. Çin’den ayrılması için maaşının yüzde 90’nı yine takımın ödemesi lazım veya bırakması lazım ki, böyle bir şey olsun. Bunun olacağını sanmıyorum, kolay değil. Ayrıca Talisca, Çin’de takımının yıldızı. Ayrılacağını düşünmüyorum." dedi.
"HİÇ FUTBOLCU İZLEMEM"
Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nda da konuşan Ahmet Bulut, "Ben hiç maç izlemem. Futbolcuları da izlemem. Ekibim bana oyuncuyu tanıtır ben de gidip pazarlarım. Bugüne kadar 3-4 maça gitmişimdir sadece. Hiçbir futbolcudan para almadım. Aldığınzı zaman futbolcu sizi, ’Para veriyorum, her şeyi yapsın’ gözüyle bakabiliyor. Biz kulüplerden pay alıyoruz. Ben futbolcuyu temsil ediyorum ve onun hakkını koruyorum."
N’KOUDOU’DAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI
Kevin N’Koudou, Beşiktaş formasıyla üzerine düşen görevi yapmaya devam edeceğini söyledi ve ekledi: "Taraftar, hiçbir karşılık beklemeden sana destek veriyor, seviniyor ve üzülüyor. Bir şekilde onların bu desteğine karşılık vermem gerek. Bunu yapabileceğim tek yer futbol sahası. Taraftarla iletişimimi sıcak tutmaya çalışıyorum"
ABDULLAH AVCI’DAN KRİTİK UYARI
Ligde bu akşam Konyaspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta üçer sarı kartı bulunan Victor Ruiz ile Necip Uysal, ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu bugünkü karşılaşmada da kart görürse 13. haftadaki İstikbal Mobilya Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.
Abdullah Avcı, bu konuda 2 oyuncuya da kart görmemeleri konusunda uyarıda bulunduğu bildirildi.
Fanatik
BEŞİKTAŞ’TAN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ
Beşiktaş yönetimi, 25 yaşındaki on numara Mert Hakan Yandaş’ı ara transferde renklerine bağlamak için 750 bin Euro’yu gözden çıkardı. Yiğido ise 2017’de bedavaya aldığı oyuncu için 1 milyon Euro istiyor.
TFF 2. Lig’de Menemenspor forması giyerken, 2017’de Sivasspor’a bonservissiz giden Mert Hakan Yandaş şimdi Süper Lig’de transferin gözdesi oldu. Bu sezon Demir Grup Sivasspor forması ile sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor, Galatasaray ile birlikte Avrupa’dan da kulüplerin gündemine giren 25 yaşındaki Mert Hakan için Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da büyük ısrarı olduğu öğrenildi.
Fanatik
NGAMALEU’DAN BEŞİKTAŞ İTİRAFI
Beşiktaş’ta herkes Benfica’dan Gedson transferine kilitlenirken, siyah beyazlı yönetim, alternatif isimler için de devreye girdi. Beşiktaş’ın İsviçre’nin Young Boys takımında forma giyen Nicolas Moumi Ngamaleu için menajeri aracılığıyla ön görüşme yaptığı ortaya çıktı.
Fotospor
BEŞİKTAŞ’TAN TRANSFER HAREKATI
Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın şampiyonluğu getirecek transferlerden biri olarak gördüğü Michael Krmencik için siyah beyazlı takımın eski futbolcusu Tomas Sivok da devreye girdi.
Fotospor
BEŞİKTAŞ’TA KIYAMET KOPACAK
Beşiktaş’ta gündem Ahmet Nur Çebi tarafından kurulan komisyon... bu komisyon Yıldırım Demirören ve Fikret Orman dönemlerinde yapılan harcamaları araştırıyor.
Ahmet Nur Çebi ayrıca bir süredir aleyhlerinde basında çıkan iddialarla ilgili eski yöneticileri arıyor. Onlara işin gerçeğini soruyor.
Başkan aradığı eski yöneticilere, ’’ortaya atılan iddialardan ben ve yönetim kurulu olarak çok rahatsızız. Kimin ne zarar verdiğini inceleme altına aldık. Araştırıyoruz. Ama basında çıkan iddialara da kayıtsız kalmayacağız. Çıkın hakkınızda ortaya atılan iddiaları temizleyin’’ restini çekmiş durumda.
Ayrıca İkinci Başkan Erdal Torunoğulları da, aleyhlerinde haberler yapılan eski yöneticilere, ’’elimizdeki belgeleri sunmaya hazırlanıyoruz’’ hatırlatmasında bulundu.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu olayı patlamıştı
Beşiktaş’ta son olarak eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bir loca sahibinin locasını izinsiz kullandığı iddia edilmişti. Hatta Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bu locayı Ekrem İmamoğlu’na tahsis ettiği de iddialar arasındaydı.
Kaynak: Fotospor
KARİUS BEŞİKTAŞ’TA KALACAK
Abdullah Avcı, Loris Karius’un kalmasını istiyor. Karius da İstanbul’da yaşamaya devam etmek amacında. Ancak sözleşmesinde 8.5 milyon euro’luk satın alma bedeli bulunan Karius’un Beşiktaş’ta devam etmesi birazda kendisine bağlı. Gelen bilgiler ise Karius’un devre arasında İngiltere’ye giderek Liverpool yönetimiyle konuşacağı ve Beşiktaş’ta kalması için kendisine kolaylık sağlanmasını isteyeceği
Kaynak: Fotospor