comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Sergen Yalçın'dan: 'Sportmenliğe aykırı ne dedim ben?'

17 Aralık 2020, Perşembe 23:34
Sergen Yalçın'dan: 'Sportmenliğe aykırı ne dedim ben?'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PFDK'dan aldığı ceza hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 yendikleri maçın ardından konuştu. 

"İYİ MÜCADELEYDİ, GÜZEL GALİBİYET"
Güzel bir maç oldu. Tarsus İdman Yurdu iyi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. İyi bir kadroyla çıktık. 7-8 oyuncumuzu hafta sonu için dinlendirdik. Az süre alan oyuncularımızla başladık. Oyuncularım istekli, arzuluydu. İyi mücadele ettiler. Güzel bir galibiyet oldu. 

"İYİ YOLDAYIZ"

Lig uzun maraton. Sonu için konuşmak şu anda doğru olmaz. Biraz puan olarak istediğimiz seviyede değiliz ama her geçen gün daha iyi seviyeye geliyoruz. Daha da iyi olacağız. Ligde seri yakalamak istiyoruz. Eksiklerimizi gideriyoruz. Kötü yolda değil, iyi yoldayız. Önümüze pozitif bakıyoruz. 

PARA CEZASI HAKKINDA

Sportmenliğe aykırı açıklamalar gerekçesiyle bana 36 bin lira ceza vermişler. Sportmenliğe aykırı ne konuştum çok merak ediyorum. Sportmenliğe aykırı konuşmak için hakaret olması lazım. Ben Türk futbolunun doğal yapısıyla ilgili düşüncelerimi belirttim. Bunu da belirtmeye hakkım var. Bizim oynanan maçlarda VAR'da verilenlere bir baksınlar, ben sadece onu diyorum. Konuşmadığımız, kenarda durduğumuz zaman bizim yerimize başkası gelecek. Konuşmalıyız, konuşmak zorundayız. Lehime ne verilmiş? Aleyhime verilenlere bak. Kalecimize 50 metreden kırmızı kart veriliyor. Hakem 50 metreden kırmızı kart veriyor ama VAR devreye girmiyor. Eğer bunlar sportmenliğe aykırı açıklamaysa özür dilerim yani. 

"BEN BEŞİKTAŞ'IN HAKKINI SAVUNUYORUM"

Ben Beşiktaş'ın hakkını savunuyorum. Beşiktaş için savaşıyorum. Takımının hakkını savunmam, kurallara aykırı mı oldu? Böyle mi oldu futbol dünyası? Ben Beşiktaş'ın hakkını savunmak zorundayım!"

Beşiktaş Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!